• Localizare magazine
: Acum poți modifica o comandă plasată deja, înainte ca aceasta să fie livrată. Află mai multe  aici.

Pasta de dinti Menta 75ml

Sensodyne - Pro smalt

261.87 Lei/L -
19,64 Lei
Informatii despre produs

Descriere

Pasta de dinti Sensodyne Prosmalt are o formula speciala care ajuta la protectia smaltului dintilor impotriva eroziunii acide. Deoarece contine fluor, Sensodyne Prosmalt are si toate beneficiile unei paste de dinti obisnuite.

Ingrediente

Aqua, sorbitol, hydrated silica, glycerin, potassium nitrate, PEG-6, cocamidopropyl betaine, aroma, xanthan gum, sodium saccharin, sodium fluoride, titanium dioxide, sodium hydroxide, limonene, anise alcohol. Ingrediente active: contine fluorura de sodiu 0.32% w/w (1450 ppm fluor), nitrat de potasiu 5 % w/w.

detalii de utilizare

Spalati-va pe dinti de 2-3 ori pe zi cu Sensodyne Prosmalt in locul pastei de dinti obisnuite. Pentru copii de 6 ani sau mai mici: a se folosi sub supravegerea unui adult o cantitate de marimea unui bob de mazare, pentru a reduce riscul de ingerare. Daca sunt utilizate suplimente de fluor din alte surse, va rugam sa consultati medicul dentist sau medicul de familie. Ajuta la protectia smaltului dintilor impotriva eroziunii acide. Ajuta la intarirea smaltului dintilor. Contine fluor pentru protectie impotriva cariilor. Poate fi folosita de persoane cu dinti sensibili. Aroma placuta pentru o senzatie de curatenie si prospetime a intregii guri.

ID:72760

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista