• Localizare magazine
: In aceasta perioada este posibil sa apara intarzieri la livrari, datorita numarului crescut de cereri. Vrem sa te asiguram ca acesta situatie este tempora si ne concentram sa onoram toate comenzile plasate in cel mai scurt timp posibil. Ne cerem scuze pentru situatia neplacuta.  

Pila electrica diamant

Scholl - Velvet Smooth

-
121,18 Lei

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Informatii despre produs

Descriere

Pila Electrica, Scholl Velvet Smoth. Pachetul contine: 1 pila electronica pentru indepartarea pielii ingrosate a talpilor, 4 baterii AA, 1 capac protector, 1 capat rotativ cu cristale de diamant ce poate fi inlocuit. Obtineti talpi catifelate fara efort! Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant indeparteaza pielea ingrosata in cateva minute, lasandu-va talpile ingrijite si catifelate.

detalii de utilizare

Piele fina chiar de la prima utilizare! Instructiuni de utilizare: Pastrati ambalajul extern pentru a revedea instructiunile de utilizare. Prima utilizare: Rotiti baza aparatului in directia opusa acelor de ceas. Indepartati capacul de la baza aparatului si apoi izolantul de culoare rosie. Repozitionati baza si rotiti in directia acelor de ceas pentru a securiza inchiderea. Utilizare regulata: Inainte de a utiliza, indepartati capacul protector. Asigurati-va ca aveti capatul rotativ fixatcorespunzator in aparat. Nu utilizati aparatul daca nu are capatul rotativ incorporat. Porniti aparatul prin rotirea cercului argintiu catre partea stanga si indreptati cu atentie capatul rotativ catre zona cu piele ingrosata a talpilor. Exfolierea celulelor moarte se va produce treptat. Utilizati numai pe pielea uscata. In timpul utilizarii, nu apasati foarte tare, in caz contrar aparatul se va opri. Opriti si verificati daca pielea este suficient de catifelata.

ID:96848

-
121,18 Lei

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista