Livrăm produsele oriunde în țară
Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
Alegem cu grijă cele mai bune produse
Cea mai variată gamă de produse din Mega
Avem magazinul online deschis 24/7

Comanda in luna septembrie cu livrare a doua zi si primesti un voucher de 20 ron pentru urmatoarea ta comanda mai mare de 200 de ron. 🎁

Here is Product Details Sticky Short Info
  • Sanytol
Sanytol

Odorizant dezinfectant pentru incaltaminte 150ml

107.13 Lei/L
107.13 Lei/L
16,07 Lei

Sanytol deodorant dezinfectant pantofi 150 ml. Sanytol expertul in dezinfectia fara clor, a creat un dezinfectant pentru incaltaminte in vederea eliminarii microbilor, bacteriilor, ciupercilor, virusurilor. Formula sa unica absoarbe mirosurile neplacute, dezinfecteaza in profunzime si creeaza o senzatie placuta de prospetime.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

detalii de utilizare
Agitati recipientul inainte de folosire. Pulverizati in interiorul incaltamintei (incaltaminte sport, ghete, pantofi, papuci). Lasati sa actioneze cateva minute. Repetati procedeul de cate ori este nevoie. Nu pateaza. Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune. Poate exploda daca este incalzit. Provoaca o iritare grava a ochilor. Daca este necesara consultarea medicului, aratati recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra departe de surse decaldura, suprafete fierbinti, scantei, flacari si alte surse de aprindere. Fumatul interzis. Nu pulverizati deasupra unei flacari deschise sau a unei alte surse de aprindere. Nu perforati sau aprindeti , chiar si dupa utilizare. In caz de contact cu ochii, clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. A se proteja de lumina solara. Se va folosi numai in spatii ventilate.
Volum alcool
0

ID: 9029