Here is Product Details Sticky Short Info
  • Detox-WHENNA
Detox
WHENNA

Servetele umede antivirale 80 bucati

11,99 Lei

Servetele umede antivirale. Produs biocid utilizat pentru igiena umana. Aria de aplicare: Dezinfectia igienica a mainilor.

Informatii despre produs

Detalii de utilizare
Deschideti capacul de plastic al pachetului, pastrati capacul de mijloc inchis pentru a preveni pierderea umiditatii. Aruncati-l dupa utilizare in cosul de gunoi. Supravegheati utilizarea acestui produs de catre copiii cu varsta sub 6 ani, pentru a preveni inghitirea.

ID: 37803

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.