Livrăm produsele oriunde în țară
Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
Alegem cu grijă cele mai bune produse
Cea mai variată gamă de produse din Mega
Avem magazinul online deschis 24/7

Sărbătorim împreună 26 de ani de MEGA ✨🎉 Ai 26 DE LEI REDUCERE la orice comandă mai mare de 150RON! Adaugă codul MEGA26 în coș și bucură-te de reducere! 🔥

Here is Product Details Sticky Short Info
  • Seni
Seni

Absorbante urologice Lady Micro 20 bucati

-30%
De la 21.07.2021 la 29.12.2021Vezi mai multe
Acest produs nu mai este disponibil

Absorbantele urologice Seni Lady Micro, au fost create special pentru femeile active, care au nevoie de confort, discretie si siguranta in orice situatie. Absorbantele urologice cu forma anatomica Seni Lady Micro, reprezinta solutia perfecta pentru femeile care se confrunta cu probleme de incontinenta de picatura. Acestea asigura: ajustare optima pe corp, reducerea mirosului neplacut, absorbtie rapida si eficienta, risc minim de aparitie a reactiilor alergice, suprafata ce permite pielii sa respire, protectie mai buna pentru incontinenta urinara, decat asigura absorbantele igienice traditionale, fixare usoara si sigura pe lenjerie, discretie si siguranta in orice situatie.

-30%

Promotii valabile din 22/07/21 pana in 29/12/21

Sapun solid Coconut Milk 100g
Disponibil de la 23/10

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

detalii de utilizare
1. Scoateti absorbantul din pachet si dezlipiti hartia de pe banda adeziva. 2. Lipiti absorbantul pe lenjerie in pozitia corecta. 3. Verificati daca absorbantul este bine fixat, pentru a va asigura confortul necesar. 4. Nu aruncati absorbantul in toaleta dupa utilizare - se arunca doar in cosul de gunoi.
Volum alcool
0

ID: 25479