Here is Product Details Sticky Short Info
  • Schwarzkopf-Men Perfect
Schwarzkopf
Men Perfect

Gel colorant pentru fire albe 80 saten negru

Produs momentan indisponibil online

Schwarzkopf Men Perfect 80 Saten Negru - Gel colorant pentru fire albe. Camufleaza firele albe cu un rezultat 100% natural. Dureaza pana la 28 spalari. Aplicare rapida in 5 minute. Rezultat natural al culorii cu aplicatorul rapid usor de folosit. Acest pachet contine: 1 tub cu gel colorant 40ml, 1 recipient cu lotiune xatoare 40ml (1:1), 1 aplicator rapid, 1 pereche de manusi, 1 pliant cu instructiuni. Culoare rezultata cu aspect 100% natural - special pentru barbati.

In aceasta pagina

Informatii despre produs

Detalii de utilizare
Amestecati gelul colorant cu lotiunea xatoare si agitati viguros. Utilizati aplicatorul rapid pentru a aplica amestecul pe parul dvs. Clatiti dupa 5-10 minuite. A nu se lasa la indemana copiilor.
Volum alcool
0

ID: 33517

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.