Here is Product Details Sticky Short Info
  • Fa-Men
Fa
Men

Deodorant spray Dry Invisible Power 150ml

73.07 Lei/L
73.07 Lei/L
10,96 Lei

Deodorant Men Xtreme Invisible Power anti-perspirant cu parfum proaspat si racoritor. Tehnologie anti-pete si protectie impotrivab umezelii si a mirosurilor neplacute pana la 72h. Fara alcool. Vegan, fara ingrediente de origine animala.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Ingrediente
Butane, propane, cyclomethicone, aluminum chlorohydrate, isobutane, isopropyl myristate, aqua, parfum, disteardimonium hectorite, propylene carbonate, benzyl salicylate, hexyl cinnamal, sodium starch octenylsuccinate, citronellol, geraniol, benzyl alcohol, limonene, alpha-isomethyl ionone, linalool, coumarin.
Detalii de utilizare
Pulverizati de la o distanta de 15 cm de subrat, in reprize scurte. Recipient sub presiune. Nu trebuie expus la soare si la temperaturi care depasesc 50?C. Nu trebuie gaurit sau introdus in foc, chiar si dupa utilizarea completa. Nu pulverizati asupra unei flacari sau a oricarui material incandescent. Indepartati de orice surse de aprindere. Fumatul interzis. Nu lasati la indemana copiilor. A se folosi doar conform instructiunilor de aplicare. A se utiliza numai in locuri bine ventilate. A nu sepulveriza spre ochi. A nu se inhala in mod intentionat. Utilizarea intentionata in mod necorespunzator prin pulverizarea voluntara si inhalarea continutului poate fi daunatoare sanatatii sau fatala. Aruncati doar recipientul comlet golit in sistemul de reciclare (colectare pentru reciclare). A nu se aplica pe pielea iritata. Extrem de inflamabil!
Volum alcool
0

ID: 98375