Here is Product Details Sticky Short Info
  • Rexona
Rexona

Deodorant Men Invisible Black+White 150ml

76.27 Lei/L
76.27 Lei/L
11,44 Lei

Antiperspirantul spray Rexona Men Invisible Black + White iti protejeaza hainele impotriva urmelor albe si galbene si asigura 48h de protectie eficienta! In plus, parfumul bogat in note lemnoase ofera o senzatie de prospetime indelungata.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Ingrediente
Butane, isobutane, propane, cyclopentasiloxane, aluminum chlorohydrate, ppg-14 butyl ether, parfum, diseardimonium hectorite, propylene carbonate, bht, caprylic, gelatin crosspolymer, cellulose gum, sodium benzoate, hydrated silica, aqua, sodium starch octerylsuccinate, maltodextrin, hydrolysed corn starch, silica, citral, limonene, linalool.
Detalii de utilizare
Recipient sub presiune: nu trebuie expus la soare si la temperaturi care depasesc 50 de grade Celsius. Nu trebuie gaurit sau introdus in foc, chiar si dupa utilizarea completa. Nu se pulverizeaza spre o flacara deschisa sau un material incandescent. A se pastra departe de orice flacara sau sursa de scanteie. Fumatul interzis. Nu lasati la indemana copiilor. Evitati contactu cu ochii si nu inhalati continutul. Agitati si pulverizati numai la subrat de la 15 centimetrii distanta. Nu aplicati pepielea iritata. Nu aplicati pe sau prin haine. Evitati inhalarea directa. A se utiliza numai in locuri bine aerisite. Evitati pulverizarea prelungita.
Detalii pastrare produs
A se pastra intr-un loc ferit de actiunea directa a soarelui si o temperatura sub 50 de grade Celsius.
Volum alcool
0

ID: 6822