Here is Product Details Sticky Short Info
  • Plant Line
Plant Line

Apa micelara 3 in 1 cu aloe vera 100ml

50.00 Lei/L
50.00 Lei/L
5,00 Lei

Plant Line Apa Micelara 3 in 1 cu Aloe Vera pentru ten normal si mixt. Indeparteaza machiajul. Matifiaza. Indeparteaza toxinele. Improspateaza. Nu irita ochii. Aprobat dermatologic si oftalmologic. La limita stratului exterior al pielii.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Detalii de utilizare
Imbibati un disc de vata cu apa micelara si stergeti atent fata. La demachierea pleoapelor evitati contactul direct cu ochii.O cantitate redusa de sediment poate aparea datorita continutului de componente naturale. Recomandam agitarea recipientului inaintea utilizarii.
Volum alcool
0

ID: 57152

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.