• Localizare magazine
: In aceasta perioada, pentru a limita cat mai mult contactul intre curieri si dvs. am eliminat plata cu cash, la livrare. Pentru comenzile plasate din Supermarket Online se poate plati numai online, cu card.  

Ceai pentru prostata 20x1.5g

Alevia

163.00 Lei/Kg -
4,89 Lei
Informatii despre produs

Descriere

Combinatia dintre ghimpe, urzica-alba-moarta, coada-calului, galbene, roinita, pufulita-cu-flori-mici si muguri de pin are proprietati depurative, coleretice, colagoge, hemostatice, astringente, diuretice, dezinfectante, antiinflamatoare, descongestionante si regeneratoare ale tesuturilor, fiind un ajutor de nadejde pentru sustinerea sanatatii prostatei, a sistemului urinar si a rinichilor. Ceaiul este destinat exclusiv barbatilor.

Ingrediente

Parti aeriene de Ghimpe (Xanthium spinosum) 21%, parti aeriene de Urzica-alba-moarta (Lamium album) 17%, parti aeriene de Coada-calului (Equisetum arvense) 15,25%, flori de Galbenele (Calendula officinalis) 14,5%, parti aeriene de Roinita (Melissa officinalis) 12,25%, parti aeriene de Pufulita-cu-flori-mici (Epilobium parviflorum) 10%, muguri de Pin (Pinus sylvestris) 10%.

ID:99391

163.00 Lei/Kg -
4,89 Lei
Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista