Here is Product Details Sticky Short Info
Plafar | Ceai de coada calului 50g
Produs momentan indisponibil online
Plafar ceai coada calului, 50g. Actiune: antiseptica, expectoranta, antihemoragica, cicatrizanta, antiinflamatorie, diuretica, hemostatica, remineralizanta. Aceasta planta, veche de aproape 300 de milioane de ani, a coexistat cu dinozaurii (si le-a servit fara indoiala drept hrana), cu mult inainte de a fi cantata de trubaduri. Potrivit unei legende celtice, prezenta sa indica existenta unei panze freatice subterane, in realitate, ea creste intotdeauna pe terenuri umede. Denumirea in franceza acozii-calului, "prele", se datoreaza gustului sau aspru. Era considerata in Roma Antica drept un tonic general si utilizata curent in secolul al XVI-lea ca diuretic. Chinezii o foloseau sub denumirea "mu zhei" in tratarea febrei si a infectiilor oculare.
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Ingrediente
Tulpini sterile si frunze de coada-calului-Equisetum arvense L., fam. Equisetaceae.
Ingrediente
Tulpini sterile si frunze de coada-calului-Equisetum arvense L., fam. Equisetaceae.
Detalii de utilizare
Utilizare: in mod traditional, trateaza unele afectiuni pulmonare, renale, hemoragiile interne, extern, se utilizeaza in tratamentul plagilor si eczemelor. Mod de administrare: intern: 2 cani pe zi, cald, inainte de mese. extern: se fac bai locale, comprese calde.
Detalii de utilizare
Utilizare: in mod traditional, trateaza unele afectiuni pulmonare, renale, hemoragiile interne, extern, se utilizeaza in tratamentul plagilor si eczemelor. Mod de administrare: intern: 2 cani pe zi, cald, inainte de mese. extern: se fac bai locale, comprese calde.
Detalii pastrare produs
Mod de preparare: Uz intern: Decoct - o lingura de produs se fierbe in 250ml de apa, timp de 10-15 minute, se strecoara si se bea la temperatura camerei. Uz extern: Decoct - 100g produs se fierb intr-un litru de apa timp de 10-15 minute. A se pastra la loc uscat, ferit de lumina directa a soarelui si de caldura.
Detalii pastrare produs
Mod de preparare: Uz intern: Decoct - o lingura de produs se fierbe in 250ml de apa, timp de 10-15 minute, se strecoara si se bea la temperatura camerei. Uz extern: Decoct - 100g produs se fierb intr-un litru de apa timp de 10-15 minute. A se pastra la loc uscat, ferit de lumina directa a soarelui si de caldura.
Volum alcool
0
Volum alcool
0