• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: Comanda de minimum 250 de lei si ai transport gratuit  

Ceai de coada calului 50g

Plafar

67.20 Lei/Kg -
3,36 Lei
Informatii despre produs

Descriere

Plafar ceai coada calului, 50g. Actiune: antiseptica, expectoranta, antihemoragica, cicatrizanta, antiinflamatorie, diuretica, hemostatica, remineralizanta. Aceasta planta, veche de aproape 300 de milioane de ani, a coexistat cu dinozaurii (si le-a servit fara indoiala drept hrana), cu mult inainte de a fi cantata de trubaduri. Potrivit unei legende celtice, prezenta sa indica existenta unei panze freatice subterane, in realitate, ea creste intotdeauna pe terenuri umede. Denumirea in franceza acozii-calului, "prele", se datoreaza gustului sau aspru. Era considerata in Roma Antica drept un tonic general si utilizata curent in secolul al XVI-lea ca diuretic. Chinezii o foloseau sub denumirea "mu zhei" in tratarea febrei si a infectiilor oculare.

Volum alcool: 0%

Ingrediente

Tulpini sterile si frunze de coada-calului-Equisetum arvense L., fam. Equisetaceae.

detalii de utilizare

Utilizare: in mod traditional, trateaza unele afectiuni pulmonare, renale, hemoragiile interne, extern, se utilizeaza in tratamentul plagilor si eczemelor. Mod de administrare: intern: 2 cani pe zi, cald, inainte de mese. extern: se fac bai locale, comprese calde.

detalii pastrare produs

Mod de preparare: Uz intern: Decoct - o lingura de produs se fierbe in 250ml de apa, timp de 10-15 minute, se strecoara si se bea la temperatura camerei. Uz extern: Decoct - 100g produs se fierb intr-un litru de apa timp de 10-15 minute. A se pastra la loc uscat, ferit de lumina directa a soarelui si de caldura.

ID:97624

67.20 Lei/Kg -
3,36 Lei
Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista