• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: In aceasta perioada, pentru a limita cat mai mult contactul intre curieri si dvs. am eliminat plata cu cash, la livrare. Pentru comenzile plasate din Supermarket Online se poate plati numai online, cu card.  

Ceai de coada calului 50g

Plafar

67.20 Lei/Kg -
3,36 Lei

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Informatii despre produs

Descriere

Plafar ceai coada calului, 50g. Actiune: antiseptica, expectoranta, antihemoragica, cicatrizanta, antiinflamatorie, diuretica, hemostatica, remineralizanta. Aceasta planta, veche de aproape 300 de milioane de ani, a coexistat cu dinozaurii (si le-a servit fara indoiala drept hrana), cu mult inainte de a fi cantata de trubaduri. Potrivit unei legende celtice, prezenta sa indica existenta unei panze freatice subterane, in realitate, ea creste intotdeauna pe terenuri umede. Denumirea in franceza acozii-calului, "prele", se datoreaza gustului sau aspru. Era considerata in Roma Antica drept un tonic general si utilizata curent in secolul al XVI-lea ca diuretic. Chinezii o foloseau sub denumirea "mu zhei" in tratarea febrei si a infectiilor oculare.

Volum alcool: 0%

Ingrediente

Tulpini sterile si frunze de coada-calului-Equisetum arvense L., fam. Equisetaceae.

detalii de utilizare

Utilizare: in mod traditional, trateaza unele afectiuni pulmonare, renale, hemoragiile interne, extern, se utilizeaza in tratamentul plagilor si eczemelor. Mod de administrare: intern: 2 cani pe zi, cald, inainte de mese. extern: se fac bai locale, comprese calde.

detalii pastrare produs

Mod de preparare: Uz intern: Decoct - o lingura de produs se fierbe in 250ml de apa, timp de 10-15 minute, se strecoara si se bea la temperatura camerei. Uz extern: Decoct - 100g produs se fierb intr-un litru de apa timp de 10-15 minute. A se pastra la loc uscat, ferit de lumina directa a soarelui si de caldura.

ID:97624

67.20 Lei/Kg -
3,36 Lei

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista