Here is Product Details Sticky Short Info
  • Santiago
Santiago

Rom din trestie de zahar 0.7l

119.99 Lei/L
119.99 Lei/L
83,99 Lei

Rom din trestie de zahar. Obtinut din produse fermentate, distilate, din siropuri de trestie de zahar, imbatranit in forma naturala in butoaie de stejar alb.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Ingrediente
Obtinut din produse fermentate, distilate, din siropuri de trestie de zahar, imbatranit in forma naturala in butoaie de stejar alb.
Detalii de utilizare
Alcoolul dauneaza grav sanatatii. Consumati alcool cu moderatie. A nu se comercializa catre minori.
Detalii pastrare produs
A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de actiunea directa a soarelui.

ID: 47563

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.