Here is Product Details Sticky Short Info
  • Gusturi romanesti
Gusturi romanesti

Suc de mere si pere 2l

7.50 Lei/L
7.50 Lei/L
14,99 Lei

Sucul din mere si pere este obtinut din fructe dulci, direct prin presare. In livada din care provin, fructele se bucura de soare si se parguiesc in voie, ca in livada bunicilor.

  • Gusturi Romanesti

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi<0.1 g/100 ml
Valoare energetica50 kcal/100 ml
Glucide11.9 g/100 ml
Fibre<0.5 g/100 ml
Sodiu0.01 g/100 ml
Proteine0.1 g/100 ml
Ingrediente
Suc de mere cu pulpa 80% (origine: Romania), piure de pere 20% (origine: Romania). Produs obtinut prin presarea directa a fructelor.
Detalii de utilizare
Instructiuni de deschidere si folosire: Apasati orificiul predecupat. Ridicati portiunea decupata si trageti complet dozatorul in exterior. Fixati dozatorul prin readucerea portiunii decupate la pozitia initiala. Desigilati dozatorul. Pozitionati paharul sub dozator si apasati ca in figura.
Detalii pastrare produs
A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de inghet si de actiunea directa a razelor solare. Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in maxim 30 zile.
Volum alcool
0

ID: 1806

Mega Image actualizeaza constant informatiile din aceasta pagina. Cu toate acestea, pot aparea inadvertente, de aceea va rugam sa consultati intotdeauna eticheta produsului inainte de consum. Producatorul poate modifica ambalajul sau continutul produsului fara o instiintare prealabila, astfel ca nu putem fi raspunzatori pentru eventuale diferente intre imaginea afisata si cea a produsului livrat sau a continutului acestuia. Toate promotiile sunt valabile in limita stocului. Pretul pe unitate de masura (litru sau kilogram) este determinat prin impartirea valorii produsului la greutatea neta a produsului.