SUPERMARKET ONLINEApa si sucuriSucuriNecarbogazoaseBautura racoritoare necarbogazoasa cu suc de morcovi si portocale 1.5l
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Santal-Active Drink
Santal
Active Drink

Bautura racoritoare necarbogazoasa cu suc de morcovi si portocale 1.5l

4.16 Lei/L
4.16 Lei/L
6,24 Lei

Bautura racoritoare necarbogazoasa obtinuta din suc de portocale si suc de morcovi din sucuri concentrate cu adaos de vitamine A, C, E. Continut de suc: minumum 15%.

Informatii despre produs

Nutritie
Valoare energetica45 kcal/100 g
Glucide11 g/100 g
Sodiu0.008 g/100 g
Ingrediente
Apa, sucuri din fructe si legume din sucuri concentrate 15% ( suc de portocale 11% si suc de moecovi 4$), zahar, acidifiant: acid citric, vitamine: vitamina C, vitamina E si vitamina A (beta-caroten), conservanti: sorbat de potasiu si benzoat de sodiu, arome naturale. Produs pasteurizat.
Detalii de utilizare
Se va agita inainte de a fi consumat si se va servi rece.
Volum alcool
0

ID: 28471

Mega Image actualizeaza constant informatiile din aceasta pagina. Cu toate acestea, pot aparea inadvertente, de aceea va rugam sa consultati intotdeauna eticheta produsului inainte de consum. Producatorul poate modifica ambalajul sau continutul produsului fara o instiintare prealabila, astfel ca nu putem fi raspunzatori pentru eventuale diferente intre imaginea afisata si cea a produsului livrat sau a continutului acestuia. Toate promotiile sunt valabile in limita stocului. Pretul pe unitate de masura (litru sau kilogram) este determinat prin impartirea valorii produsului la greutatea neta a produsului.