SUPERMARKET ONLINEApa si sucuriSucuriNecarbogazoaseBautura racoritoare necarbogazoasa Limonada cu lamaie si lime 400ml
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Tymbark
Tymbark

Bautura racoritoare necarbogazoasa Limonada cu lamaie si lime 400ml

Produs momentan indisponibil online

Bautura racoritoare necarbogazoasa cu sucuri de fructe (mere, lamai si lamaie verde). Produs pasteurizat, obtinut din sucuri concentrate.

Informatii despre produs

Nutritie
Valoare energetica38 kcal/100 ml
Glucide9.4 g/100 ml
Ingrediente
Apa, sucuri obtinute din sucuri concentrate din: mere (12.5%) si lamai (7%), zahar, suc de lamaie verde (0.5%) obtinut din suc concentrat, vitamina C, arome.
Detalii de utilizare
A se agita inainte de a se consuma. Are gust mai bun refrigerat.
Detalii pastrare produs
A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Dupa desfacere, a se pastra la frigider si a se consuma in 24 de ore.
Volum alcool
0

ID: 26424

Mega Image actualizeaza constant informatiile din aceasta pagina. Cu toate acestea, pot aparea inadvertente, de aceea va rugam sa consultati intotdeauna eticheta produsului inainte de consum. Producatorul poate modifica ambalajul sau continutul produsului fara o instiintare prealabila, astfel ca nu putem fi raspunzatori pentru eventuale diferente intre imaginea afisata si cea a produsului livrat sau a continutului acestuia. Toate promotiile sunt valabile in limita stocului. Pretul pe unitate de masura (litru sau kilogram) este determinat prin impartirea valorii produsului la greutatea neta a produsului.