SUPERMARKET ONLINEApa si sucuriSucuriIce teaBautura racoritoare necarbogazoasa cu suc de mango, ananas si ceai negru 1.5L
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Nestea
Nestea

Bautura racoritoare necarbogazoasa cu suc de mango, ananas si ceai negru 1.5L

3.23 Lei/L
3.23 Lei/L
4,84 Lei

Bautura racoritoare necarbogazoasa cu suc de mango, ananas si extract de ceai negru, cu zaharuri si indulcitor.

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi<0.5 g/100 ml
Valoare energetica19 kcal/100 ml
Glucide4.5 g/100 ml
Sodiu0.02 g/100 ml
Proteine<0.5 g/100 ml
Ingrediente
Apa, zahar, fructoza, corectori de aciditate (acid citric si citrati de sodiu), suc de mango (0.1%) obtinut din suc concentrat de mango, suc de ananas (0.1%) obtinut din suc concentrat de ananas, extract de ceai negru (0.08%), arome naturale, antioxidant (acid ascorbic), indulcitor (glicozide derivate din steviol).
Detalii pastrare produs
A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui si de inghet. Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se conuma in maxim 48 de ore.
Volum alcool
0

ID: 2942

Mega Image actualizeaza constant informatiile din aceasta pagina. Cu toate acestea, pot aparea inadvertente, de aceea va rugam sa consultati intotdeauna eticheta produsului inainte de consum. Producatorul poate modifica ambalajul sau continutul produsului fara o instiintare prealabila, astfel ca nu putem fi raspunzatori pentru eventuale diferente intre imaginea afisata si cea a produsului livrat sau a continutului acestuia. Toate promotiile sunt valabile in limita stocului. Pretul pe unitate de masura (litru sau kilogram) este determinat prin impartirea valorii produsului la greutatea neta a produsului.