SUPERMARKET ONLINEApa si sucuriSucuriCarbogazoaseApa tonica Bitter cu aroma de lamaie 330ml
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Schweppes
Schweppes

Apa tonica Bitter cu aroma de lamaie 330ml

9.64 Lei/L
9.64 Lei/L
3,18 Lei

Adevarata bautura dulce amaruie creata in 1957. Cu aroma de chinina, pentru cei care se bucura de placerea sofisticata a unui gust unic, adult. Bucurati-va de el simplu sau amestecat cu alcool.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi0 g/100 g
Valoare energetica52 kcal/100 g
Glucide12.6 g/100 g
Sodiu0 g/100 g
Proteine0 g/100 g
Ingrediente
Apa, zahar, dioxid de carbon, acidifiant acid citric, conservant sorbat de potasiu, arome inclusiv chinina. Arome naturale sau identic naturale conform hotararii guvernului republicii moldova nr. 996 din 20.08.2003.
Detalii de utilizare
Consumat cu atentie de catre persoanele care au indicatii medicale privind consumul de zahar si produse cu zahar sau cu derivati ai acestuia.
Detalii pastrare produs
Produsul se pastreaza in loc racoros, ferit de inghet si soare.
Volum alcool
0

ID: 6800

Mega Image actualizeaza constant informatiile din aceasta pagina. Cu toate acestea, pot aparea inadvertente, de aceea va rugam sa consultati intotdeauna eticheta produsului inainte de consum. Producatorul poate modifica ambalajul sau continutul produsului fara o instiintare prealabila, astfel ca nu putem fi raspunzatori pentru eventuale diferente intre imaginea afisata si cea a produsului livrat sau a continutului acestuia. Toate promotiile sunt valabile in limita stocului. Pretul pe unitate de masura (litru sau kilogram) este determinat prin impartirea valorii produsului la greutatea neta a produsului.