Here is Product Details Sticky Short Info
  • 365

365 | Hrana uscata pentru pisici 2kg

9.95 Lei/Kg
9.95 Lei/Kg
19,90 Lei

Hrana pentru pisici bucatele - hrana completa pentru pisici adulte. Produs extrudat.

  • 365 Essentials

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Ingrediente
Cereale, carne si produse derivate de origine animala (4% carne de pasare in hrana uscata galbena, 4% carne de vita in hrana uscata rosie), produse derivate de origine vegetala, uleiuri si grasimi, minerale.
Detalii de utilizare
Produsul este gata de a fi servit. In permanenta trebuie sa fie disponibila apa de baut proaspata si curata. Necesitatile zilnice ale pisicii dumneavoastra pot varia si depind de sex, varsta, rasa, nivel de activitate si conditie corporala.
Volum alcool
0

ID: 86104

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.