• Localizare magazine
: Acum poți modifica o comandă plasată deja, înainte ca aceasta să fie livrată. Află mai multe  aici.

Hrana umeda pentru pisici adulte, Sensitive, cu pui si morcov si cu ton si morcov in sos 4x85g

Purina - One

46.94 Lei/Kg -
15,96 Lei
Informatii despre produs

Descriere

2 x Mini fileuri cu pui si morcov in sos, 2 x mini fileuri cu ton si morcov in sos. Sanatate vizibila, in prezent si in viitor! Hrana umeda completa pentru pisici adulte cu digestie sensibila. Fara coloranti adaugati, fara arome artificiale adaugate, fara conservanti artificiali adaugati.

Ingrediente

Mini fileuri cu pui si morcov in sos: Compozitie: carne si produse derivate de natura animala (din care pui 4%), extracte de proteine vegetale, peste si produse derivate din peste, substante minerale, produse derivate de natura vegetala, uleiuri si grasimi, legume (0.6% morcov deshidratat, echivalent cu 5.4% morcov), zaharuri. Mini fileuri cu ton si morcov in sos: Compozitie: carne si produse derivate de natura animala, extracte de proteine vegetale, peste si produse derivate din peste (din careton 4%), substante minerale, produse derivate de natura vegetala, uleiuri si grasimi, legume (0.6% morcov deshidratat, echivalent cu 5.4% morcov), zaharuri.

detalii pastrare produs

Depoziteaza plicul nedeschis intr-un spatiu uscat si racoros. Dupa deschidere, produsul poate fi stocat la frigider maxim 24 de ore.

ID:55079

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista