Here is Product Details Sticky Short Info
  • Nestor
Nestor

Hrana pentru canari 470g

33.38 Lei/Kg
33.38 Lei/Kg
15,69 Lei

Hrana pentru canari cu ardei, fructe si morcov. Este o hrana premium optima si echilibrata, special destinata canarilor.

In aceasta pagina

Informatii despre produs

Ingrediente
Falaris, mei, rapita, ovaz decorticat, nap, seminte de in, mere deshidratate 4$, morcov deshidratat 2%, niger, canepa, mac, mei de Senegal, mohair, ardei uscat 0.5%.
Volum alcool
0

ID: 6130

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.