Here is Product Details Sticky Short Info
  • Mealbery

Mealbery | Fan de munte cu musetel 400g

Produs momentan indisponibil online

Fanul de munte Little One consta in iarba crescuta natural si uscata la soare. Intrucat fanul reprezinta o parte importanta din dieta tuturor animalelor de companie erbivore (iepuri, cobai, sinsile, veverite degu), este necesar sa asigurati in permanenta fan animalelor dumneavoastra de companie. Are si o mare diversitate botanica, oferind fibrele esentiale necesare pentru sanatatea dentara si o buna digestie.

In aceasta pagina

Informatii despre produs

Detalii de utilizare
Fanul poate fi folosit, de asemenea, foarte bine ca asternut si pentru distractie. Animalele dumneavoastra de companie putand scobi vizuini in acesta si construi cuiburi.
Detalii de utilizare
Fanul poate fi folosit, de asemenea, foarte bine ca asternut si pentru distractie. Animalele dumneavoastra de companie putand scobi vizuini in acesta si construi cuiburi.
Volum alcool
0
Volum alcool
0

ID: 6163

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice, pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image. In cazul promotiilor/ofertelor cardului Connect, pretul produsului este afisat cu reducerea aplicata doar in cosul de cumparaturi, in conditiile in care clientul este logat in contul inregistrat Mega Image si are asociat cardul Connect inscris in programul de loialitate.