Here is Product Details Sticky Short Info
  • Max Biocide

Max Biocide | Zgarda antiparazitara pentru pisici

13,49 Lei

Zgarda antiparazitara ecologica pentru pisici, 35cm). Actiune biosida pentru toate speciile de paraziti externi (purici, capuse, etc.). Nu contine inescticid. Ofera protectie timp de 4 luni de la aplicare. Substanta activa: geraniol 13%.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Detalii de utilizare
Scoateti zgarda din ambalaj si puneti-o in jurul gatului pisicii. Taiati partea care nu e necesara. Inlocuiti zgarda la fiecare 4 luni.
Volum alcool
0

ID: 26882

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.