SUPERMARKET ONLINE
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Red-Delicii Marine

Red | Delicii Marine | Mix pentru gratar cu tentacule de calamar, baby sepie si creveti Vannamei 500g

Produs momentan indisponibil online

Mix din tentacule prefierte de Calamar, Creveti Vannamei decorticati prefierti, baby Sepie. Produs congelat. Calamar (Dosidicus Gigas, pescuit in zona FAO 87 Peru), Creveti Vannamei decorticati (Litopenaeus Vannamei, Vietnam), Baby Sepie (Sapiola Rondeleti, pescuit in zona FAO 34).

  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi0.76 g/100 g
Valoare energetica82.6 kcal/100 g
Glucide0.53 g/100 g
Sodiu0.5 g/100 g
Proteine17.91 g/100 g
Grasimi saturate0.24 g/100 g
Ingrediente
Tentacule de CALAMAR 29%, CREVETI Vannamei decorticati prefierti 38.8%, Baby SEPIE 29%, sare, conservant (METABISULFIT de sodiu), glazura 3%.
Detalii de utilizare
A se prepara termic inainte de consum. Produsul necesita decongelare prealabila.
Alergeni
Contine: moluste, crustacee si sulfiti.
Detalii pastrare produs
A se pastra la o temperatura de -18 grade Celsius. A nu se recongela dupa decongelare.
Volum alcool
0

ID: 3726

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.