SUPERMARKET ONLINE
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Sloop

Sloop | Fresh rodie, zmeura, struguri rosii 250ml

Produs momentan indisponibil online

Bob cu bob cu bob, zmeura, strugurii si rodia s-au adunat cu mic, cu mic. Si-au reunit fortele pentru forta ta. Si-au amestecat aromele pentru pofta ta. Rezultatul: zbarnaiala totala!. Strugurele este un tonic desavarsit. Si in mix cu zmeura si rodie, iti da un zvac de energie, instant!.

  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.
In aceasta pagina

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi0.5 g/100 ml
Valoare energetica60 kcal/100 ml
Glucide13 g/100 ml
Fibre0.3 g/100 ml
Sodiu<0.01 g/100 ml
Proteine0.7 g/100 ml
Grasimi saturate0.1 g/100 g
Ingrediente
70% suc de struguri rosii, 20% suc de zmeura, 10 % suc de rodie.
Detalii de utilizare
Agita-l tare si bea-l repede!
Volum alcool
0

ID: 24090

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.