Here is Product Details Sticky Short Info
  • Duck

Duck | Odorizant gel pentru toaleta cu parfum de pin 750ml

15.04 Lei/L
15.04 Lei/L
11,28 Lei

Inalbitor si spuma activa intr-un singur produs. Noul Duck Foaming Bleach Gel combina in mod inteligent intr-un singur produs, beneficiile dezinfectarii prin albire cu cele de curatare ale spumei active. Omoara 99.9% din bacterii, dezinfecteaza si lustruieste vasul de toaleta, spuma activa actioneaza asupra mizeriei si murdariei in timp ce periati, lasa toaleta igienizata, curata si cu un parfum proaspat.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Detalii de utilizare
P264 Spalati-va mainile bine dupa utilizare. P234 Pastrati numai in recipientul original. P501 Eliminati continutul/recipientul conform regulamentelor nationale in vigoare. P273 Evitati dispersarea in mediu. P391 Colectati scurgerile de produs. EUH206 Atentie! A nu se folosi impreuna cu alte produse. Poate elibera gaze periculoase (clor). Utilizati numai in vasul WC-ului.
Volum alcool
0

ID: 52843

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.