Here is Product Details Sticky Short Info
  • Delhaize
Delhaize

Hrana umeda pentru pisici 400g

12.48 Lei/Kg
12.48 Lei/Kg
4,99 Lei

Aliment complet pentru pisici adulte - terina cu carne de vita.

  • Delhaize

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Ingrediente
Carne si derivate din carne (din care vita min 4%), substante minerale, zaharuri. Constituenti analitici: proteina bruta 10%, cenusa bruta 2%, celuloza bruta 0.4%, umiditate 82%, grasimi 4%. Vitamine: E: 20 mg/ kg, sulfat de cupru: 1 mg/ kg.
Detalii de utilizare
Produsul trebuie servit la temperatura camerei. Pentru o pisica adulta, actiitatea normala, de 3-4 kg, dati-I o portie pe zi. Pentru o pisica in gestatie sau lactatie, dupa cerere.
Detalii pastrare produs
Dupa deschidere continutul se consuma in 2 zile. A se pastra la frigider dupa deschidere.
Volum alcool
0

ID: 71281

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.