SUPERMARKET ONLINEAnimale de companieHrana pisiciHrana pisiciHrana pentru pisici adulte cu aroma de pui si peste 400g
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Delhaize
Delhaize

Hrana pentru pisici adulte cu aroma de pui si peste 400g

12.48 Lei/Kg
12.48 Lei/Kg
4,99 Lei

DLL Hrana completa pentru pisici adulte, cu aroma de pui si peste, 400 g.

  • Delhaize

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Ingrediente
Carne si subproduse animale (carne de pui 4%), peste si subproduse din peste, substante minerale, zaharuri. Constituenti analitici: umiditate 82%, proteina bruta 9 %, materii grase brute 5%, cenusa bruta 2%, fibre alimentare 0.4%. Aditivi nutritionali: Vitamina E: 30 mg/ kg, sulfat de cupru: 1 mg/ kg, Oxid de zinc: 13 mg/ kg.
Detalii de utilizare
A se servi ca atare si la temperatura ambientala, preferabil in 2 mese pe zi. Pentru o pisica adulta cu activitatea normala, cu greutatea intre 3 si 4 kg, oferiti circa 1 cutie pe zi. Pentru pisica gestanta sau care alapteaza, oferiti in cantitatea dorita.
Detalii pastrare produs
A se pastra la loc uscat si racoros.
Volum alcool
0

ID: 89187

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.