SUPERMARKET ONLINEAnimale de companieHrana cainiHrana cainiHrana umeda pentru caini adulti cu vita, pui si miel 4x100g
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Friskies
Friskies

Hrana umeda pentru caini adulti cu vita, pui si miel 4x100g

17.20 Lei/Kg
17.20 Lei/Kg
6,88 Lei

Hrana completa pentru caini adulti cu vita si cartofi in sos + Hrana completa pentru caini adulti cu pui si morcovi in sos + Hrana completa pentru caini adulti cu miel si morcovi in sos.

Informatii despre produs

Ingrediente
Vita si cartofi in sos: Carne si produse derivate de natura animala (din care vita 4%), cereale, legume (1% cartofi deshidratati echivalent cu 8% cartofi), substante minerale, zaharuri. Pui si morcovi: Carne si produse derivate de natura animala (din care pui 4%), cereale, legume (1% morcovi deshidratati echivalent cu 6% morcovi), substante minerale, zaharuri. Miel si morcovi in sos: Carne si porduse derivate de natura animala (din care miel 4%), cereale, substante minerale, legume (0.7% morcovideshidratati echivalent cu 6% morcovi), zaharuri.
Detalii pastrare produs
A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de actiunea directa a soarelui.

ID: 63146

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.