Ai cautat retetaTerci de ovăz „peste noapte”, cu cacao și lapte de migdale
Mega image logo
  • Terci de ovăz „peste noapte”, cu cacao și lapte de migdale

Terci de ovăz „peste noapte”, cu cacao și lapte de migdale

Ce e extraordinar la terciul „peste noapte”? Aproape că poți spune că se prepară singur, iar a doua zi dimineața te așteaptă în frigider un mic dejun echilibrat și hrănitor, gata de savurat. Practic, tot ce trebuie să faci este să lași fulgii de ovăz sa se înmoaie peste noapte în lapte (sau băutura ta vegetală preferată) și gata! Completează cu semințe de chia pentru un plus de fibre, minerale (magneziu, zinc, fier) și omega 3.
Terci de ovăz „peste noapte”, cu cacao și lapte de migdale
0/5
Redus

Ingrediente pentru

Ingrediente
1 portie
  • 10 g cacao
  • 400 ml lapte de migdale
  • 4 linguri sirop de agave, sau după gust
  • 100 g fulgi de ovăz
  • 2 banane
  • merișoare deshidratate
  • 2 linguri de fulgi de migdale
  • 10 g cacao
  • 400 ml lapte de migdale
  • 4 linguri sirop de agave, sau după gust
  • 100 g fulgi de ovăz
  • 2 banane
  • merișoare deshidratate
  • 2 linguri de fulgi de migdale