Ai cautat retetaShakshuka cu năut și brânză de capră
  • Shakshuka cu năut și brânză de capră

Shakshuka cu năut și brânză de capră

Adu un strop de Orient în farfuria ta cu această reinterpretare savuroasă a unei rețete clasice din Orientul Mijlociu. O mâncare reconfortantă, ce constă într-un sos gros de roșii, presărat cu boabe de năut sățios, ouă moi și delicate, alături de bucățele de brânză cremoasă de capră, toate îmbogățite cu aromele condimentului arăbesc ras-el-hanout. Perfectă pentru un mic dejun consistent sau o cină ușoară.
Shakshuka cu năut și brânză de capră
Usor
31'- 60'
0/5
Mediu

Ingrediente pentru

Ingrediente
1 portie
  • 1 ceapă proaspătă
  • 200 g morcovi
  • 4 linguri linguri de ulei de măsline
  • 400 g năut la conservă
  • 800 g roșii tocate la conservă
  • 4 ouă
  • 100 g de branza de capra
  • 1 ceapă proaspătă
  • 200 g morcovi
  • 4 linguri linguri de ulei de măsline
  • 400 g năut la conservă
  • 800 g roșii tocate la conservă
  • 4 ouă
  • 100 g de branza de capra