Shakshuka cu năut și brânză de capră
Adu un strop de Orient
în farfuria ta cu această
reinterpretare savuroasă
a unei rețete clasice
din Orientul Mijlociu. O
mâncare reconfortantă,
ce constă într-un sos
gros de roșii, presărat
cu boabe de năut sățios,
ouă moi și delicate,
alături de bucățele de
brânză cremoasă de
capră, toate îmbogățite
cu aromele condimentului
arăbesc ras-el-hanout.
Perfectă pentru un
mic dejun consistent
sau o cină ușoară.

Usor
31'- 60'
0/5
Mediu
Ingrediente pentru
Ingrediente 1 portie
- 1 ceapă proaspătă
- 200 g morcovi
- 4 linguri linguri de ulei de măsline
- 400 g năut la conservă
- 800 g roșii tocate la conservă
- 4 ouă
- 100 g de branza de capra
- 1 ceapă proaspătă
- 200 g morcovi
- 4 linguri linguri de ulei de măsline
- 400 g năut la conservă
- 800 g roșii tocate la conservă
- 4 ouă
- 100 g de branza de capra