Risotto cu ștevie, leurdă și sparanghel
De catre Alex Iacob
Încearcă o rețetă inedită de risotto! Cu ștevie, leurdă și sparaghel, plină de verdeață!

Usor
1'- 30'
0/5
Redus
Ingrediente pentru
Ingrediente 2 portii
- 4 linguri linguri de ulei de măsline
- 1 legătură ceapă verde
- 180 g orez pentru risotto
- 700 ml apă sau supă de legume (cumpărată sau făcută cu ce legume ai în casă, pe care le fierbi în apă)
- 1 legătură ștevie
- 4 linguri de leurdă tocată
- 10 fire de sparanghel
- 50 g muguri de pin
- 4 linguri linguri de ulei de măsline
- 1 legătură ceapă verde
- 180 g orez pentru risotto
- 700 ml apă sau supă de legume (cumpărată sau făcută cu ce legume ai în casă, pe care le fierbi în apă)
- 1 legătură ștevie
- 4 linguri de leurdă tocată
- 10 fire de sparanghel
- 50 g muguri de pin