Risotto cu ștevie, leurdă și sparanghel

De catre Alex Iacob
Încearcă o rețetă inedită de risotto! Cu ștevie, leurdă și sparaghel, plină de verdeață!
Risotto cu ștevie, leurdă și sparanghel
Usor
1'- 30'
0/5
Redus

Ingrediente pentru

Ingrediente
2 portii
  • 4 linguri linguri de ulei de măsline
  • 1 legătură ceapă verde
  • 180 g orez pentru risotto
  • 700 ml apă sau supă de legume (cumpărată sau făcută cu ce legume ai în casă, pe care le fierbi în apă)
  • 1 legătură ștevie
  • 4 linguri de leurdă tocată
  • 10 fire de sparanghel
  • 50 g muguri de pin
  • 4 linguri linguri de ulei de măsline
  • 1 legătură ceapă verde
  • 180 g orez pentru risotto
  • 700 ml apă sau supă de legume (cumpărată sau făcută cu ce legume ai în casă, pe care le fierbi în apă)
  • 1 legătură ștevie
  • 4 linguri de leurdă tocată
  • 10 fire de sparanghel
  • 50 g muguri de pin