Pui toscan în sos cremos, cu roșii uscate și spanac
De catre Alex Iacob
Bucăți fragede de piept de pui, frunze proaspete de spanac și roșii uscate în ulei, scufunda-te într-un sos cremos, delicios.

Mediu
0/5
Ingrediente pentru
Ingrediente 1 portie
- 2 piept de pui
- 85 g făină
- 1 vârf de cuțit de unt nesărat 82% grăsime
- 1 ceapă, tăiată cubulețe
- 2 căței de usturoi pisați
- 12 g roșii uscate în ulei
- 350 ml smântână pentru gătit
- 50 g parmezan ras
- 50 g baby spanac
- 2 piept de pui
- 85 g făină
- 1 vârf de cuțit de unt nesărat 82% grăsime
- 1 ceapă, tăiată cubulețe
- 2 căței de usturoi pisați
- 12 g roșii uscate în ulei
- 350 ml smântână pentru gătit
- 50 g parmezan ras
- 50 g baby spanac