Pui toscan în sos cremos, cu roșii uscate și spanac

De catre Alex Iacob
Bucăți fragede de piept de pui, frunze proaspete de spanac și roșii uscate în ulei, scufunda-te într-un sos cremos, delicios.
Pui toscan în sos cremos, cu roșii uscate și spanac
Mediu
0/5

Ingrediente pentru

Ingrediente
1 portie
  • 2 piept de pui
  • 85 g făină
  • 1 vârf de cuțit de unt nesărat 82% grăsime
  • 1 ceapă, tăiată cubulețe
  • 2 căței de usturoi pisați
  • 12 g roșii uscate în ulei
  • 350 ml smântână pentru gătit
  • 50 g parmezan ras
  • 50 g baby spanac
  • 2 piept de pui
  • 85 g făină
  • 1 vârf de cuțit de unt nesărat 82% grăsime
  • 1 ceapă, tăiată cubulețe
  • 2 căței de usturoi pisați
  • 12 g roșii uscate în ulei
  • 350 ml smântână pentru gătit
  • 50 g parmezan ras
  • 50 g baby spanac