Ai cautat retetaPui toscan în sos cremos, cu roșii uscate și spanac
Mega image logo

Pui toscan în sos cremos, cu roșii uscate și spanac

De catre Alex Iacob
Bucăți fragede de piept de pui, frunze proaspete de spanac și roșii uscate în ulei, scufunda-te într-un sos cremos, delicios.
Pui toscan în sos cremos, cu roșii uscate și spanac
Mediu
0/5

Ingrediente pentru

Ingrediente
1 portie
  • 2 piept de pui
  • 85 g făină
  • 1 vârf de cuțit de unt nesărat 82% grăsime
  • 1 ceapă, tăiată cubulețe
  • 2 căței de usturoi pisați
  • 12 g roșii uscate în ulei
  • 350 ml smântână pentru gătit
  • 50 g parmezan ras
  • 50 g baby spanac
  • 2 piept de pui
  • 85 g făină
  • 1 vârf de cuțit de unt nesărat 82% grăsime
  • 1 ceapă, tăiată cubulețe
  • 2 căței de usturoi pisați
  • 12 g roșii uscate în ulei
  • 350 ml smântână pentru gătit
  • 50 g parmezan ras
  • 50 g baby spanac