Pască raw-vegană

De catre Alex Iacob
Anul acesta, de Paște, te încurajăm să gătești cu generozitate, să privești gătitul ca pe un gest prin care dăruiești din timpul tău celor dragi. Acest timp înseamnă, de fapt, dragoste, atenție, afecțiune și grijă, lucrurile cu adevărat importante în relațiile dintre noi. Și drept inspirație, împreună cu Chef Alex Iacob ți-am pregătit patru rețete pentru masa de Paște, fiecare dintre ele aducând ceva surprinzător de delicios.
Pască raw-vegană
0/5

Ingrediente pentru

Ingrediente
1 portie
  • 200 g curmale moi
  • 50 g prune uscate moi, fără sâmburi
  • 50 g miez de nucă măcinat
  • 50 g migdale
  • 30 g cacao
  • 30 g unt de cocos
  • 350 g brânză de caju
  • 200 g unt de caju
  • 350 g smântână de caju
  • 2 linguri sirop de agave, sau după gust
  • 70 g stafide
  • 20 g fulgi de migdale
  • 200 g curmale moi
  • 50 g prune uscate moi, fără sâmburi
  • 50 g miez de nucă măcinat
  • 50 g migdale
  • 30 g cacao
  • 30 g unt de cocos
  • 350 g brânză de caju
  • 200 g unt de caju
  • 350 g smântână de caju
  • 2 linguri sirop de agave, sau după gust
  • 70 g stafide
  • 20 g fulgi de migdale