Livrăm produsele oriunde în țară
Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
Alegem cu grijă cele mai bune produse
Cea mai variată gamă de produse din Mega
Avem magazinul online deschis 24/7

Comanda in luna septembrie cu livrare a doua zi si primesti un voucher de 20 ron pentru urmatoarea ta comanda mai mare de 200 de ron. 🎁

Ai cautat retetaFriptura cu crema de unt cu ansoa, tarhon si masline
Mega image logo
  • Friptura cu crema de unt cu ansoa, tarhon si masline

Friptura cu crema de unt cu ansoa, tarhon si masline

De catre Reteta Mega Image
Alege o reteta unde iti sunt dezvaluite cateva trucuri mici care vor schimba cu desavarsire friptura cu care te-ai obisnuit pana acum. Cine spune ca o friptura trebuie sa fie banala?

Dificultate

Usor

Durata

1'- 30'

Pret

Redus

Nota

Reteta nu a fost votata
Clasic
Altele
Fel principal
Friptura cu crema de unt cu ansoa, tarhon si masline

Ingrediente pentru 4 Persoane

4 Persoane
  • 600 gr antricoate marinate
  • piper
  • 1 lingura ulei
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ceapa salota
  • 75 g masline verzi
  • 25 g pătrunjel proaspăt, tocat
  • 10 g tarhon
  • 1 cutie mica de ansoa
  • 250 g unt
  • sare

Incepe gatitul

Pasul 1: Toaca marunt maslinele, fileurile de ansoa, tarhonul, ceapa, usturoiul si patrunjelul. Pune-le intr-un bol, presara sare si piper, adauga untul (la temperatura camerei) si amesteca bine.
Pasul 2: Ruleaza amestecul in hartie de copt si lasa-l sa se intareasca cateva ore in frigider. Cantitatea este suficienta pentru 10 portii, astfel ca poti congela ce-ti ramane.
Pasul 3: Scoate carnea din frigider cu cel putin 30 de minute inainte de a o prepara.
Pasul 4: Frige carnea pe gratarul uns cu ulei.
Pasul 5: Cand e gata, las-o sa se odihneasca cateva minute.
Pasul 6: Serveste-o cu crema de unt si salata verde.
Nota
Reteta nu a fost votata
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
International
Clasic
Altele
Altul
Toate sezoanele
Fel principal
  • Friptura cu crema de unt cu ansoa, tarhon si masline