• Localizare magazine
: Acum poți modifica o comandă plasată deja, înainte ca aceasta să fie livrată. Află mai multe  aici.
Inapoi

Friptura cu crema de unt cu ansoa, tarhon si masline

De catre Reteta Mega Image

Alege o reteta unde iti sunt dezvaluite cateva trucuri mici care vor schimba cu desavarsire friptura cu care te-ai obisnuit pana acum. Cine spune ca o friptura trebuie sa fie banala?

Usor de preparat
Cost redus
Mai putin de 30 minute

Multumim pentru nota!

An error occurred[RO]

Ai acordat deja o nota

  • Fel de mancare: Fel principal
  • Bucatarie: International
  • Dieta: Clasic
  • Mancare: Altul
  • Ocazie: Altele
  • Caracter sezonier: Toate sezoanele

Trimite aceasta reteta

Friptura cu crema de unt cu ansoa, tarhon si masline
Usor de preparat
Cost redus
Mai putin de 30 minute

Pentru a continua, te rugam sa completezi toate campurile obligatorii.

Ingrediente

- 4 Portii +
  • 600 gr antricoate marinate
  • piper
  • 1 lingura ulei
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ceapa salota
  • 75 g masline verzi
  • 25 g patrunjel
  • 10 g tarhon
  • 1 cutie mica de ansoa
  • 250 g unt
  • sare
Pregatire

Pasul 1: Toaca marunt maslinele, fileurile de ansoa, tarhonul, ceapa, usturoiul si patrunjelul. Pune-le intr-un bol, presara sare si piper, adauga untul (la temperatura camerei) si amesteca bine.
Pasul 2: Ruleaza amestecul in hartie de copt si lasa-l sa se intareasca cateva ore in frigider. Cantitatea este suficienta pentru 10 portii, astfel ca poti congela ce-ti ramane.
Pasul 3: Scoate carnea din frigider cu cel putin 30 de minute inainte de a o prepara.
Pasul 4: Frige carnea pe gratarul uns cu ulei.
Pasul 5: Cand e gata, las-o sa se odihneasca cateva minute.
Pasul 6: Serveste-o cu crema de unt si salata verde.

Retete asemanatoare:

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista