Friptura cu crema de unt cu ansoa, tarhon si masline
De catre Reteta Mega Image
Alege o reteta unde iti sunt dezvaluite cateva trucuri mici care vor schimba cu desavarsire friptura cu care te-ai obisnuit pana acum. Cine spune ca o friptura trebuie sa fie banala?
Dificultate
UsorDurata
1'- 30'Pret
RedusNota
Reteta nu a fost votataClasic
Altele
Fel principal

Ingrediente pentru 4 Persoane
4 Persoane
- 600 gr antricoate marinate
- 250 g unt
- 1 cutie mica de ansoa
- 10 g tarhon
- 25 g pătrunjel proaspăt, tocat
- 75 g masline verzi
- 1 ceapa salota
- 1 catel de usturoi
- 1 lingura ulei
- piper
- sare
Incepe gatitul
Pasul 1: Toaca marunt maslinele, fileurile de ansoa, tarhonul, ceapa, usturoiul si patrunjelul. Pune-le intr-un bol, presara sare si piper, adauga untul (la temperatura camerei) si amesteca bine.
Pasul 2: Ruleaza amestecul in hartie de copt si lasa-l sa se intareasca cateva ore in frigider. Cantitatea este suficienta pentru 10 portii, astfel ca poti congela ce-ti ramane.
Pasul 3: Scoate carnea din frigider cu cel putin 30 de minute inainte de a o prepara.
Pasul 4: Frige carnea pe gratarul uns cu ulei.
Pasul 5: Cand e gata, las-o sa se odihneasca cateva minute.
Pasul 6: Serveste-o cu crema de unt si salata verde.
Pasul 2: Ruleaza amestecul in hartie de copt si lasa-l sa se intareasca cateva ore in frigider. Cantitatea este suficienta pentru 10 portii, astfel ca poti congela ce-ti ramane.
Pasul 3: Scoate carnea din frigider cu cel putin 30 de minute inainte de a o prepara.
Pasul 4: Frige carnea pe gratarul uns cu ulei.
Pasul 5: Cand e gata, las-o sa se odihneasca cateva minute.
Pasul 6: Serveste-o cu crema de unt si salata verde.
Nota
Reteta nu a fost votata
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
International
Clasic
Altele
Altul
Toate sezoanele
Fel principal