Ai cautat retetaCheviche de somon cu căpșuni
Mega image logo
  • Cheviche de somon cu căpșuni

Cheviche de somon cu căpșuni

Chevice, faimosul preparat peruvian cu pește curd marinat, este o idee excelentă de antreu, brunch sau cină de vară, în varianta neaoșe cu căpșune românești.

Dificultate

Usor

Durata

31'- 60'

Pret

Mediu

Nota

Reteta nu a fost votata
Aperitiv
Cheviche de somon cu căpșuni

Ingrediente pentru 1 Persoane

1 Persoane
  • 400 g somon crud
  • 4 lamai
  • 500 g căpșune
  • 4 legături ceapă verde
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 legatura de coriandru proaspat
  • 4 linguri linguri de ulei de măsline

Cumpara toate ingredientele

Ingrediente esentiale
  • File de somon cu piele
    +/- 0.300 Kg
    122,99 Lei/kg
    36,90 Lei
    60145
  • Capsuni  500g
    39.98 Lei/Kg
    19,99 Lei
    84118
  • Ulei de masline extravirgin Clasic 500ml
    Produs momentan indisponibil online
    9255
  • Incepe gatitul

    1. Taie somonul în două, pe lungime, apoi în felii cu grosimea de 1 cm. Pune-le într-un bol mare și acoperă-le complet cu suc de lămâie. Lasă-le 30 de minute în frigider.
    2. Taie ceapa verde în tije mai mici, apoi taie-le pe lungime în bețigașe foarte subțiri. Scoate semințele ardeiului și toacă-l fin. Taie codițele căpșunilor, apoi taie-le în jumătăți.
    3. Scurge somonul și aranjează-l pe farfurii. Adaugă căpșunile, ceapa verde, ardeiul și frunzele de coriandru. Condimentează cu sare după gust, apoi stropește cu puțin ulei de măsline și suc de lămâie. Servește rece, cu pâine.
    Nota
    Reteta nu a fost votata
    Ai incercat aceasta reteta?
    Spune-ne cat de mult ti-a placut!
    Brunch,Pranz
    Vara,Primavara
    Aperitiv
    • Cheviche de somon cu căpșuni

    Cumpara toate ingredientele

    Ingrediente esentiale
  • File de somon cu piele
    +/- 0.300 Kg
    122,99 Lei/kg
    36,90 Lei
    60145
  • Capsuni  500g
    39.98 Lei/Kg
    19,99 Lei
    84118
  • Ulei de masline extravirgin Clasic 500ml
    Produs momentan indisponibil online
    9255