Cheviche de somon cu căpșuni
Chevice, faimosul preparat peruvian cu pește curd marinat, este o idee excelentă de
antreu, brunch sau cină de vară, în varianta neaoșe cu căpșune românești.
Dificultate
UsorDurata
31'- 60'Pret
MediuNota
Reteta nu a fost votataAperitiv

Ingrediente pentru 1 Persoane
1 Persoane
- 400 g somon crud
- 4 lamai
- 500 g căpșune
- 4 legături ceapă verde
- 1 ardei iute rosu
- 1 legatura de coriandru proaspat
- 4 linguri linguri de ulei de măsline
Cumpara toate ingredientele
Ingrediente esentiale
54256
60145
84118
9255
Incepe gatitul
1. Taie somonul în două, pe lungime, apoi în felii cu grosimea de 1 cm. Pune-le într-un bol mare și acoperă-le complet cu suc de lămâie. Lasă-le 30 de minute în frigider.
2. Taie ceapa verde în tije mai mici, apoi taie-le pe lungime în bețigașe foarte subțiri. Scoate semințele ardeiului și toacă-l fin. Taie codițele căpșunilor, apoi taie-le în jumătăți.
3. Scurge somonul și aranjează-l pe farfurii. Adaugă căpșunile, ceapa verde, ardeiul și frunzele de coriandru. Condimentează cu sare după gust, apoi stropește cu puțin ulei de măsline și suc de lămâie. Servește rece, cu pâine.
2. Taie ceapa verde în tije mai mici, apoi taie-le pe lungime în bețigașe foarte subțiri. Scoate semințele ardeiului și toacă-l fin. Taie codițele căpșunilor, apoi taie-le în jumătăți.
3. Scurge somonul și aranjează-l pe farfurii. Adaugă căpșunile, ceapa verde, ardeiul și frunzele de coriandru. Condimentează cu sare după gust, apoi stropește cu puțin ulei de măsline și suc de lămâie. Servește rece, cu pâine.
Nota
Reteta nu a fost votata
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
Brunch,Pranz
Vara,Primavara
Aperitiv
Cumpara toate ingredientele
Ingrediente esentiale
54256
60145
84118
9255