• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: In aceasta perioada, pentru a limita cat mai mult contactul intre curieri si dvs. am eliminat plata cu cash, la livrare. Pentru comenzile plasate din Supermarket Online se poate plati numai online, cu card.  

CE ESTE GENERATIA MEGA

Este 2018 – anul centenarului. Sunt multe feluri in care am putea sarbatori aceasta ocazie istorica unica. Si, desi mandri de primii 100 de ani, vrem sa facem un pas in plus si sa inspiram urmatorii 100 de ani. 

Asa ca lansam GENERATIA MEGA – initiativa pe termen lung care doreste sa inspire si sa sustina viitorul. Incepand de azi. Si de la copiii de azi.

CU CE INCEPEM

E adevarat, misiunea noastra este ambitioasa: ca sa avem o generatie sanatoasa peste 100 de ani, intelegem ca trebuie sa ii ajutam incepand de azi sa manance sanatos si sa duca un stil de viata sustenabil.

Se spune ca e nevoie de un sat ca sa cresti un copil. De aceea, suntem constienti ca e nevoie de noi toti pentru a creste o generatie. Si te invitam sa ni te alaturi!

 

INVESTIM IMPREUNA 1 MILION DE EURO CA SA INVATAM 500 000 DE COPII SA MANANCE SANATOS

Pentru asta, in perioada 8 noiembrie – 5 decembrie, redirectionam 1% din bonurile tale de peste 30 de lei si, in plus, inca 1% din valoarea produselor participante la campanie. 

Fiecare bon e o contributie la viitor – mai mult decat o promisiune, este o sustinere concreta pentru generatiile care ne vor reprezenta la serbarea centenarului urmator. 

CUM ITI MULTUMIM

Pentru ca investim impreuna in GENERATIA MEGA, iti multumim surprinzandu-te cu premii direct la casa de marcat. 

Asa ca, de fiecare data cand cumperi de cel putin 30 de lei, poti castiga instant unul dintre cele 1.500 de cosuri cu produse MEGA IMAGE

PRODUSE PARTICIPANTE

Cand cumperi oricare dintre produsele care fac parte din campanie, noi redirectionam in plus 1% din valoarea lor catre initiativa GENERATIA MEGA

Poti descoperi toate produsele in revista aniversara.

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista