Confidentialitate
Legal, cariere, furnizori

POLITICA PRIVIND PROTECTIA SI
PRELUCRAREA DATELOR CU
CARACTER PERSONAL

Informatiile pe care vi le oferim mai jos ofera o privire de ansamblu asupra abordarii noastre in ceea ce priveste prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal si a drepturilor dumneavoastra conform prevederilor legislatiei privind protectia datelor.

Datele operatorului

Mega Image SRL

Adresa: Bulevardul Timisoara 26, etaj 2, Bucuresti, Romania 

Inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/27872/1994, CUI RO 6719278

Ofiter protectia datelor, E-mail: dataprotection@mega-image.ro

 

1. Categorii de date cu caracter personal

Pentru scopurile Prelucrarii mentionate la punctul II de mai jos, prelucram datele cu caracter personal ale dumneavoastra furnizate In cadrul site-ului nostru - denumite in continuare „Date cu caracter personal”, dupa cum urmeaza:

 • Nume, prenume, data nasterii, numarul de telefon mobil/fix, adresa de e-mail, adresa de domiciliu, contul bancar, (denumite în continuare „Date personale”);
 • Numarul comenzii plasate, tipul produselor comandate, informatii pentru plata, detalii tranzactii (denumite în continuare „Date referitoare la comandă”);
 • Continutul comentariului transmis si subiectul acestuia, continutul documentelor atasate si transmise catre Mega Image, informatii transmise de clienti in cardul sondajelor (denumite in continuare „Date de comunicare”);
 • Informatii privind utilizarea contului de utilizator si a Site-ului de catre dumneavoastra, cum ar fi data si ora la care ati accesat  Webite-ul, inclusiv adresa IP publica, Device ID public si date similare despre dumneavoastra (denumite in continuare „Date de monitorizare”).

Mega Image colecteaza Datele cu caracter personal in următoarele modalitati: direct de la dumneavoastra (furnizate pe site, e-mail, retele de socializare ori prin alte mijloace de comunicare), din rapoartele traficului inregistrat de serverele care gazduiesc site-ul, din retele sociale precum si prin intermediul cookie-urilor sau de la parteneri terti care ne comunica date in vederea livrarii produselor catre dvs. (de ex. platforme de vanzare online).

 

2. Scopurile Prelucrarii

Prelucram Datele dumneavoastra cu caracter personal in masura permisa sau impusa de legislatia aplicabila in urmatoarele scopuri:

 1. pentru furnizarea bunurilor si serviciilor oferite de catre Mega Image, cuprinzand actiunile specifice acestei activitati, inclusiv pentru a permite folosirea cat mai optima a Site-ului si in scopul obtinerii de informatii statistice pentru Imbunatatirea serviciilor Mega Image sau pentru efectuarea de sondaje referitoare la produsele si serviciile Mega Image (denumite in continuare „Scopuri legate de furnizarea serviciilor si functionarea Site-ului”);
 2. pentru administrarea sigura a sistemului informatic al Mega Image si in scopul evitarii activitatilor infractionale (denumite in continuare „Scopuri legate de securitate si prevenirea fraudei”);
 3. pentru a permite clientilor sa creeze un cont pe Site-ul nostru, sa plaseze comenzi online si sa cumpere produse din magazinul online Mega Image. Utilizam informatiile pe care ni le furnizati pentru a administra contul creat pe Site-ul nostru. Puteti sa va administrati contul, sa profitati de oferte speciale, sa faceti mai usor cumparaturi si sa va administrati setarile personale (denumite in continuare „Scopuri legate de supermarket online”);
 4. pentru a permite clientilor sa ofere sugestii si sesizari cu privire la serviciile oferite de Mega Image (denumite In continuare „Scopuri legate de sugestii si sesizari ale clientilor”);
 5. pentru a permite furnizorilor sa ofere opiniile si comentariile lor in legatura cu activitatea Mega Image sau sa propuna idei de colaborare sau sa transmita oferte catre Mega Image (denumite in continuare „Scopuri legate de furnizori”);
 6. pentru a permite contactarea si administrarea contractarii potentialilor parteneri Mega image (denumite in continuare „Scopuri legate de parteneri expansiune”).;
 7. pentru a permite realizarea activitatilor de marketing (denumite in continuare „Scopuri legate de marketing”); 

Aceste activitati pot include:

 1. Utilizarea Datelor dumneavoastra personale pentru a va trimite noutati despre produsele si serviciile noastre, atunci cand achizitionati un produs din supermarketul online sau cand configurati un cont de utilizator. Va puteti dezabona de la aceste comunicari de marketing, oricand, rapid si usor. Trebuie numai sa (i) dati clic pe link-ul de ˝Dezabonare˝ inclus in fiecare newsletter, iar in pagina de web ce urmeaza a vi se deschide, sa selectati comunicarile de la care alegeti sa va dezabonati, urmand sa apasati butonul “Salveaza preferintele” sau (ii) sa utilizati Centrul de Preferinte din contul dumneavoastra online pe www.mega-image.ro.
 2. Pe baza informatiilor pe care ni le furnizati, vi se pot arata oferte personalizate pe Site (inclusiv pe retelele sociale). Acestea pot fi oferte de care puteti beneficia direct pe Site, oferte ale unor terti sau produse despre care credem ca v-ar interesa.
 3. Cand participati la alte activitati promotionale (tombole, concursuri), vi se va putea solicita sa ne comunicati informatii relevante ce vor fi utilizate pentru a administra aceste promotii sau pentru a intra in posesia premiilor acordate.
 4. Utilizarea numarului dvs. de telefon de catre Mega Image sau un imputernicit al acesteia, pentru a va contacta in scopul imbunatatirii serviciilor noastre sau ale subcontractantilor / partenerilor nostri (de ex. in cazul unor sondaje cu privire la interactiunea dvs. cu reprezentantii/imputernicitii Mega Image)
 5. Utilizarea istoricului dvs. de cumparaturi de pe site-ul www.mega-image.ro pentru afisarea de oferte relevante pe site-ul www.mega-image.ro , in cazul in care navigati pe site utilizand contul dvs. personal de pe www.mega-image.ro. 

8.Pentru a va putea aloca oferte personalizate in cadrul Programului de loialitate in cazul in care va inscrieti in acest program conform cap.17 din Termeni si Conditii (« Scopuri legate de programul de loialitate »), utilizam istoricul dvs. de cumparaturi cu cardul de loialitate, efectuate in magazinele Mega Image si pe site-ul www.mega-image.ro.

Vom utiliza Datele cu caracter personal, astfel cum vor fi furnizate de dumneavoastra catre Mega image, in scopurile mentionate in aceasta Politica.

 

3.Temeiul Prelucrarii Datelor dumneavoastra cu caracter personal

In general, prelucrarea Datelor cu caracter personal este necesara in vederea desfasurarii activitatii specifice scopurilor Prelucrarii.

In general, vi se solicita sa furnizati Datele dumneavoastra cu caracter personal in mod obligatoriu, cu exceptia situatiilor limitate in care va comunicam ca anumite informatii sunt facultative. Daca nu ne oferiti respectivele date cerute a fi furnizate in mod obligatoriu, procesul poate fi intarziat sau chiar imposibil. Va rugam sa tineti cont ca, in cazul Programului de loialitate, daca nu ne furnizati datele cu caracter personal, sau nu va dati consimtamantul pentru profilare, nu va putem propune oferte sau beneficii personalizate. 

Pentru a putea prelucra Datele dumneavoastra cu caracter personal, Mega Image se bazeaza pe diferite temeiuri juridice, dupa cum urmeaza:

1.Consimtamant: 

a)Ne putem baza pe acordul dumneavoastra de a va utiliza informatiile personale in anumite scopuri de marketing direct, consimtamantul fiind temeiul juridic pentru colectarea, prelucrarea si utilizarea Datelor dumneavoastra cu caracter personal, astfel cum este permis de legea aplicabila. Va puteti retrage consimtamantul in orice moment, contactandu-ne la adresele de la finalul acestei Politici de Confidentialitate sau accesand pagina Personalizare

b) Totodata, pe baza consimtamantului dvs., tinem evidenta istoricului dvs. de cumparaturi, pentru a putea afisa pe site, dupa momentul logarii de catre dvs. in cont, recomandari sau oferte relevante  pentru dvs., in functie de acest istoric si pentru a putea efectua analize de natura a va putea aloca/propune recomandari, oferte sau beneficii personalizate, in cadrul Programului de loialitate pentru cardurile validate la kiosk, sau create/inregistrate pe site-ul  www.mega-image.ro (profilare). In cazul in care va veti retrage consimtamantul cu privire la profilare utilizand pagina Preferinte de Comunicare, veti beneficia in continuare de toate ofertele de pe site (general aplicabile), insa acestea nu vor fi afisate in functie de relevanta lor pt.dvs si veti putea utiliza cardul doar in regim de Card inregistrat (conform cap.17 din  Termeni si Conditii ). 

In etapa initiala a programului de loialitate, datele colectate de la dvs. vor avea o relevanta redusa pentru scopul profilarii. Pe masura ce vom colecta mai multe date privind istoricul dumneavoastra de cumparaturi  se va imbunatati si gradul de relevanta al ofertelor sau beneficiilor personalizate ce vi le oferim.

2.Executarea unui contract sau realizarea demersurilor in vederea incheierii unui contract: 

Prelucrarea este necesara pentru executarea contractului la care persoana vizata este parte sau pentru a face demersurile necesare incheierii contractului dintre dumneavoastra si Mega Image (de ex., in cazul partenerilor de expansiune fiind vorba de contractul de colaborare, in cazul clientilor fiind vorba de contractul de vanzare - cumparare, in cazul furnizorilor fiind vorba de contractul de furnizare). De exemplu, daca utilizati serviciile noastre pentru a face o comanda online, va vom utiliza Datele cu caracter personal pentru a ne indeplini obligatia de a finaliza si a administra acea comanda in conformitate cu contractul pe care il avem cu dumneavoastra. De asemenea, Prelucrarea Datelor dumneavoastra cu caracter personal poate fi necesara pentru a face demersuri inainte de incheierea unui posibil contract, in conditiile in care sunteti un potential partener si doriti sa ne contactati in vederea unei eventuale colaborari comerciale;

3.Interese legitime: 

Putem folosi informatiile pentru interesele noastre legitime, cum ar fi oferirea celui mai adecvat continut al Site-ului, marketing,  pentru a ne imbunatati si promova produsele si serviciile, precum si continutul pe Site-ul nostru, si in scopuri administrative si de detectare a fraudei.

4.Obligatii legale: 

Prelucrarea datelor este necesara pentru indeplinirea obligatiilor noastre legale, cum ar fi obligatii prevazute de legislatia contabila si fiscala sau solicitari ale autoritatilor publice. 

 

 

DATE CU CARACTER PERSONAL

Scopurile prelucrarii
Categorii de Date cu caracter personal implicatet
Temeiul prelucrarii
Scopuri legate de furnizarea serviciilor si functionarea Site-ului
 • Date personale
 • Date de comunicare
 • Consimtamantul persoanei vizate;
 • Executarea unui contract;
 • In baza unei obligatii legale; sau
 • In baza interesului legitim.
Scopuri legate de securitate si prevenirea fraudei
 • Date personale
 • Date referitoare la comanda
 • Date de monitorizare
 • In baza unei obligatii legale; sau
 • In baza interesului legitim.
Scopuri legate de supermarket online
 • Date personale
 • Date referitoare la comanda
 • Date de comunicare
 • Executarea unui contract;
 • In baza unei obligatii legale; sau
 • In baza interesului legitim.
Scopuri legate de sugestii si sesizari ale clientilor
 • Date personale
 • Date referitoare la comanda
 • Date de comunicare
 • Executarea unui contract;
 • In baza unei obligatii legale.
Scopuri legate de furnizori
 • Date personale
 • Date de comunicare
 • Executarea unui contract;
 • In baza unei obligatii legale;
 • In baza interesului legitim.
Scopuri legate de parteneri expansiune
 • Date personale
 • Date de comunicare
 • In vederea realizarii demersurilor necesare incheierii unui contract;sau
 • In baza interesului legitim.
Scopuri legate de marketing
 • Date personale
 • Date referitoare la comanda
   (istoric de comenzi)
 • Pe baza de consimtamant;
 • In baza interesului legitim.
Scopuri legate de programul de loialitate inclusiv furnizarea de oferte relevante si/sau personalizate
 • Date personale
 • Date referitoare la comenzi
   (istoric de comenzi)
 • Executarea unui contract
 • Pe baza de consimtamant

4. Transferuri de date, destinatari si temeiul legal al acestor transferuri

4.1.Destinatari

Alte societati din grup: Transferam Datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii din grupul Ahold Delhaize, in masura permisa de legislatia aplicabila, pentru interesele legitime ale Mega Image, in vederea facilitarii comunicarii interne si administrarii sarcinilor impreuna cu alte societati din grupul Ahold Delhaize, precum si pentru facilitarea cooperarii si comunicarii in cadrul grupului Ahold Delhaize .

Terti: Mega image si/sau alte societati din grupul Ahold Delhaize  va pot transfera datele unor agentii guvernamentale si de reglementare, instante si alte autoritati guvernamentale, conform prevederilor legislatiei aplicabile, in baza Art. 6(1) (c) GDPR, si consultantilor externi cu rol de operatori de date (de exemplu, avocati, contabili, auditori etc.) in baza Art. 6 (1) (f) GDPR.

Prestatori de servicii (din cadrul grupului Ahold Delhaize  si din afara acestuia):in cadrul operatiunilor sale comerciale normale, Mega image incheie contracte cu prestatori de servicii din cadrul grupului Ahold Delhaize  sau din afara acestuia, in vederea desfasurarii anumitor sarcini legate de administrarea clientelei sau IT, de gestionarea furnizorilor la nivel global, furnizarea sistemelor si retelelor globale securizate ca prestator de servicii pentru companiile din grupul Ahold Delhaize  unde toate sau unele companii din grupul Ahold Delhaize  pot prelucra date cu caracter personal, inclusiv pentru: procesarea platilor (de ex. banci, procesatori de plati etc.), livrarea produselor (de ex. transportatori/curieri), organizarea campaniilor si desemnarea castigatorilor (de ex. agentii de marketing si publicitate), acordarea de premii (ex. agentii de turism). Prestatorii terti de servicii au semnat clauze de confidentialitate si nu li se permite sa utilizeze Datele dumneavoastra cu caracter personal in alte scopuri decat cele mentionate in prezenta Politica de Confidentialitate.

Analiza istoricului dvs. de cumparaturi si profilarea sunt efectuate prin intermediul tertilor. Datele prelucrate de catre acesti terti pentru indeplinirea rolului alocat acestora: segment client, cod postal, profil de opt-in, tipul clientului, tranzactii, customer Truprice, Customer Permissions, date de identificare client (nume, adresa, titlu, an nastere, data inregistrarii, data ultimei logari, data ultimei cumparaturi, numar card loialitate, cod de bare card, comportament online). 

4.2. Transferuri de date transfrontaliere

Transferam Datele dumneavoastra cu caracter personal in afara tarii in care va aflati, in tari aflate pe teritoriul Uniunii Europene. In ceea ce priveste datele participantilor la programul de loialitate, prelucrarile necesare alocarii ofertelor personalizate sunt efectuate atat de catre entitati stabilite in UE, cat si de catre entitati din afara UE. Aceste transferuri au loc conform Clauzelor Standard CE asumate de catre parti. 

 

5. Perioade de retentie

Datele cu caracter personal prelucrate in scopurile mentionate in prezenta vor fi pastrate doar cat este necesar, pe durata existentei contului dumneavoastra si ulterior, in timpul unei perioade de tranzitie (de exemplu, pentru primirea unui raspuns la solicitarea dumneavoastra, pentru livrarea bunurilor, emiterea facturilor) sau pentru oricare alta perioada mai indelungata in care Mega image are obligatia legala de a arhiva Datele cu caracter personal.

Daca se initiaza o actiune judiciara, Datele cu caracter personal pot fi pastrate pana la finalul acestei actiuni, inclusiv eventualele perioade de recurs, iar apoi vor fi sterse sau arhivate, conform prevederilor legislatiei aplicabile.

In principiu, va vom pastra Datele cu caracter personal pe durata solicitata sau permisa de legislatia aplicabila. Ulterior, vom elimina/sterge Datele dumneavoastra cu caracter personal din sistemele si evidentele noastre si/sau vom lua masuri pentru a le anonimiza, astfel incat sa nu mai puteti fi identificat in baza acestora. In toate cazurile, Datele cu caracter personal din contractele, comunicarile si alte documente identificate pot fi supuse unor cerinte legale de pastrare, care necesita, in principiu, pastrarea de pana la 10 ani. Orice alte Date cu caracter personal vor fi sterse, in principiu, in 6 luni de la ştergerea contului dumneavoastra de utilizator sau de la colectarea lor prin intermediul Site-ului, cu exceptia Datelor Referitoare la Comanda care vor putea fi pastrate pana la 3 ani de la data tranzactiei sau, dupa caz, pentru o perioada necesara pentru indeplinirea unor obligatii legale (inclusiv daca suntem obligati astfel printr-o hotarare judecatoreasca) sau daca este necesar pentru motive de securitate, prevenirea fraudei, litigii sau abuzuri.

 

6. Proceduri de securitate

In conformitate cu legislatia europeana pentru protectia datelor, folosim proceduri rezonabile pentru a preveni accesul neautorizat si folosirea neadecvata a Datelor cu caracter personal.

Utilizam sisteme si proceduri adecvate pentru a proteja şi securiza Datele cu caracter personal pe care ni le transmiteti. De asemenea, folosim proceduri de securitate si restrictionari tehnice si fizice ale accesarii si folosirii Datelor cu caracter personal pe serverele noastre. Numai personalul autorizat poate accesa datele personale in timp ce lucreaza.

 

7. Drepturile dumneavoastra

Daca v-ati declarat consimtamantul cu privire la anumite activitati de Prelucrare, puteti retrage acest consimtamant in orice moment cu efecte viitoare. O astfel de retragere nu va afecta legalitatea Prelucrarii anterior retragerii consimtamantului.

In baza conditiilor prevazute de legislatia aplicabila (GDPR), aveti urmatoarele drepturi:

 1. Dreptul de acces: Aveti dreptul de a vi se comunica, la cerere, daca Datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate, si daca da, aveti dreptul de a solicita accesarea acestora. informatiile includ, printre altele, scopurile Prelucrarii, categoriile de date cu caracter personal afectate si destinatarii sau categoriile de destinatari carora le-au fost divulgate sau le vor fi divulgate Datele dumneavoastra cu caracter personal. Aveti dreptul de a obtine o copie a Datelor cu caracter personal prelucrate. Pentru copii suplimentare, va putem percepe o taxa rezonabila, in baza costurilor administrative.
 2. Dreptul la rectificare: 2.Aveti dreptul de a obtine din partea noastra rectificarea Datelor dumneavoastra cu caracter personal incorecte. in functie de scopurile Prelucrarii, aveti dreptul de a completa Datele cu caracter personal incomplete, inclusiv prin intermediul unei declaratii suplimentare.
 3. Dreptul la stergere („dreptul de a fi uitat”): Aveti dreptul de a ne solicita sa va stergem Datele cu caracter personal, prin accesarea serviciului Relatii Clienti la nr. de telefon TELVERDE 0800 410 900 sau prin transmiterea unui email la adresa relatii_clienti@mega-image.ro sau dataprotection@mega-image.ro.
 4. Dreptul la restrictionare: Aveti dreptul de a solicita restrictionarea Prelucrarii Datelor dumneavoastra cu caracter personal. in acest caz, datele respective vor fi marcate si pot fi prelucrate de noi doar in anumite scopuri.
 5. Dreptul la portabilitatea datelor: Aveti dreptul de a primi Datele dumneavoastra cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat, in format structurat, comun si care poate fi citit de aparate, si aveti dreptul de a transmite aceste date unei alte entitati fara obiectii din partea noastra.
 6. Dreptul de a obiecta: Aveti dreptul de a obiecta, pe motive legate de situatia dumneavoastra, in orice moment, fata de Prelucrarea Datelor dumneavoastra cu caracter personal de catre noi, si ni se poate solicita sa nu va mai prelucram Datele cu caracter personal. Daca aveti dreptul la obiectie si vi-l exercitati, nu vom mai prelucra Datele dumneavoastra cu caracter personal in scopul respectiv. Exercitarea acestui drept nu presupune niciun cost.  Acest drept poate fi invalidat in special daca Prelucrarea Datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara pentru formalitatile aferente incheierii unui contract sau pentru indeplinirea unui contract deja incheiat.

Drepturile mentionate mai sus se vor exercita prin formularea unei cereri in forma scrisa, datata si semnata, inaintata catre Mega image la adresa postala Bdul Timisoara nr.26, et.2, Sector 6, Bucuresti – in atentia Responsabilului cu protectia datelor – sau la adresa de email dataprotection@mega-image.ro. In cerere, puteti arata daca doriti ca informatiile sa fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi şi de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea vi se va face numai personal. Va rugam sa tineti cont ca, inainte de a da curs oricarei astfel de cereri, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea, pentru a ne asigura ca solicitarea provine chiar din partea dvs.

Mega image va comunica informatiile solicitate, in termen de 30 de zile de la data primirii cererii, cu respectarea solicitarii exprimate de dumneavoastra privind modul de comunicare.

Va rugam sa luati in considerare faptul ca drepturile de mai sus pot fi limitate in baza legislatiei nationale aplicabile privind protectia datelor. Mega image, in calitate de operator de date, ramane punctul de contact central in vederea exercitarii acestor drepturi.

De asemenea, aveti dreptul de a formula o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. 

 

8. Cum prelucram datele personale ale copiilor?

Serviciile oferite de Site-ul www.mega-image.ro nu sunt destinate minorilor.

 

 

9. Cookie-uri

Prezenta Politică privind fișierele cookies (“Politica”) se aplică tuturor utilizatorilor website-ului www.mega-image.ro („Website-ul”), gestionat de Mega Image SRL (“Mega Image”). Scopul Politicii este acela de informare a utilizatorilor Website-ului (“Utilizatorii”) cu privire la plasarea, utilizarea și administrarea anumitor cookie-urilor în contextul navigării utilizatorilor pe Website.

 

 1. Ce sunt cookie-urile?

Utilizăm termenul „cookie”-uri pentru a ne referi la modulele cookie și la tehnologiile similare prin intermediul cărora pot fi colectate informații în mod automat.

„Cookie”-urile reprezintă fișiere de mici dimensiuni, formate din litere și numere, care sunt stocate pe computer-ul, terminalul mobil sau pe alte echipamente ale unui utilizator prin intermediul cărora se accesează Website-ul.

 

 1. Care este rolul lor?

În general, cookie-urile sunt folosite pentru scopuri precum oferirea unei experiențe mai bune de navigare pe pagina de internet pe care sunt plasate, prin identificarea oricăror erori care apar în timpul vizitării/utilizării paginii de internet. Odată soluționate respectivele erori, se va obține o îmbunătățire a eficienței și accesibilității respectivei pagini de internet pentru utilizatori.

De asemenea, cookie-urile permit oferirea către utilizatori a unor servicii adaptate nevoilor lor, prin acțiuni precum realizarea de statistici anonime cu privire la modul în care este utilizată pagina de internet sau anticiparea unor eventuale servicii/bunuri care vor fi în viitor prestate / puse la dispoziția utilizatorilor.

În ceea ce privește cookie-urile (și tehnologiile similare) utilizate de Mega Image,  acestea au rolul de a conferi Website-ului un caracter mai personal și de asemenea, de a oferi Utilizatorilor o experiență de navigare mai facilă.

Prin intermediul acestor cookie-uri, noi și colaboratorii noștri externi putem colecta informații despre dumneavoastră și vă putem urmări comportamentul de navigare pe Website-ul nostru și posibil și în afara lui. Vom folosi aceste informații pentru a adapta Website-ul, comunicările și publicitatea pe care vi le transmitem, în funcție de interesele și profilul dumneavoastră. În plus, aceste cookie-uri vă permit să împărtășiți informații pe rețelele de socializare.

 

 1. Cum puteți decide cu privire la utilizarea cookie-urilor?

La prima accesare a Website-ului, veți fi informat cu privire la existența cookie-urilor. Dacă apăsați “Accept”, permiteți Mega Image să plaseze pe dispozitivul dumneavoastră cookie-urile menționate  în continuare în Politică. Dacă apăsați “Setări”, puteți selecta ce fel de cookie-uri doriți să permiteți a fi utilizate. Vă puteți schimba opțiunile oricând, prin vizitarea Politicii noastre de cookie-uri.

În cazul în care nu doriți să permiteți utilizarea cookie-urilor, puteți apăsa “Refuz”. În acest caz, vor fi plasate pe dispozitivul dumneavoastră doar cookie-uri funcționale, a căror utilizare este esențială pentru funcționarea Website-ului.

 

 1. Cum puteți modifica opțiunile deja exercitate cu privire la cookie-uri?

Aveți posibilitatea de a modifica în orice moment opțiunile deja exercitate de dumneavoastră cu privire la utilizarea cookie-urilor, prin accesarea acestei Politici disponibilă la https://www.mega-image.ro/cookie-policy.

Menționăm faptul că astfel de modificări nu pot fi efectuate cu privire la cookie-urile funcționale. Acestea sunt esențiale pentru utilizarea Website-ului, prin urmare nu pot fi dezactivate.

Totodată, vă informăm cu privire la faptul că dezactivarea sau refuzul de a primi cookie-uri pot face acest Website dificil de vizitat, atrăgând după sine limitări ale posibilităților de utilizare a acestuia.

 

 1. Tipuri de cookie-uri

În primul rând, este necesar să diferențiem între cookie-urile Mega Image și cele plasate prin intermediul unor terți. Acestea vor fi marcate ca atare în tabelele din secțiunea 6 de mai jos. Terții furnizori ai cookie-urilor trebuie să respecte, de asemenea, regulile de protecție a datelor și politica de confidențialitate disponibilă pe Website.

Ca și categorii de cookie-uri utilizate pe Website-ul Mega Image, menționăm următoarele:

a. Cookie-uri funcționale

Mega Image folosește o serie de cookie-uri funcționale, necesare pentru a asigura funcționarea în mod adecvat a website-ului și aplicațiilor noastre pe dispozitivele dumneavoastră. Cookie-uri analitice

Aceste cookie-uri ne informează dacă un anumit utilizator al website-ului Mega Image a mai vizitat/utilizat acest website anterior. Cookie-urile analitice sunt utilizate doar în scopuri statistice și cu luarea tuturor măsurilor necesare pentru a vă proteja datele personale.

b. Social media

Unele secțiuni ale website-ului și aplicațiilor Mega Image folosesc cookie-uri de social media, cum ar fi o hartă Google cu navigație interactivă, un buton de „like“ al Facebook sau funcționalități ce permit împărtășirea prin rețetele de socializare (Pinterest, Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Instagram, YouTube) a unor rețete sau clipuri video.

c. Conținut personalizat bazat pe preferințe și interese

Ne dorim ca website-ul și aplicațiile Mega Image să răspundă cât mai bine nevoilor utilizatorilor. Pentru asta, colectăm informații despre vizitele dumneavoastra pe Website-ul și aplicațiile noastre pentru a înțelege interesele și preferințele celor care ne vizitează. Pe baza acestor detalii, personalizăm conținutul Website-ul și aplicațiilor Mega Image.

d. Publicitate personalizată - cookie-uri terțe

Atât noi cât și colaboratorii noștri externi colectăm informații privind accesarea de către dumneavoastră a Website-ului, aplicațiilor și e-mail-urilor noastre pentru a personaliza comunicările și publicitatea pe care le furnizăm prin Website-ul nostru si aplicațiile noastre sau prin Website-uri si aplicații externe.

Cu consimțământul dumneavoastră, dacă legea aplicabilă este impusă, folosim cookie-uri precum Google Analytics care ne ajută să înțelegem cum interacționează utilizatorii cu Website-ul nostru și să îmbunătățim performanța acestuia. Cu consimțământul dvs., folosim și cookie-uri terță parte, cum ar fi cookie-urile de publicitate Google, pentru a livra conținut prin publicitate direcționată relevantă pentru dvs., pentru a limita numărul de afișări ale unui anunț către un utilizator, pentru a dezactiva reclamele pe care ați ales să nu le mai vedeți și pentru măsurarea eficienței publicității pe Website-ul nostru. Informații precum datele despre clicuri pe anunțuri, țara, tipul de dispozitiv, tipul de browser și ora pot fi folosite de Google pentru a estima conversiile (adică acțiunile dorite pe website-ul nostru, cum ar fi o achiziție, un clic o reclama etc.) care nu pot fi raportate corect din cauza limitărilor din browsere, aplicații și urmărirea pe mai multe dispozitive. În plus, astfel de date agregate colectate din cookie-uri sunt analizate de Google pentru a prezice conversiile care au avut loc în rândul utilizatorilor care nu și-au dat consimțământul. Analiza acestor date de către modelele Google ne ajută să ne îmbunătățim și mai mult Website-ul și reclamele

 

 1. Lista completa a cookie-urile plasate pe Website-ul Mega Image

Lista completa a cookie-urile plasate pe Website-ul Mega Image se regaseste in tabelul urmator:

a. Cookie-uri funcționale

Sursa

Denumire cookie

Valabilitate

Terț

Utilizare

 

AWSALB

6 zile

-

Păstrează informații in legatura cu echilibrarea incarcarii aplicației.

Păstrează informații in legatura cu echilibrarea incarcarii aplicației

 

AWSALBCORS

6 zile

-

Păstrează informații in legatura cu echilibrarea incarcarii aplicației

 

JSESSIONID

Sesiune

-

Gestionarea sesiunilor necesară pentru a putea corela acțiunile efectuate de același utilizator.

Hybris

eGroceryID

1/4 an

-

Scopul acestui cookie este de a păstra un client conectat pentru o anumită perioadă de timp.

Hybris

grocery-rmc

1/4 an

-

Scopul acestui cookie este de a păstra un client conectat pentru o perioadă lungă de timp.

Hybris

successLogout

60 secunde

-

Scopul acestui cookie este de a păstra informații cu privire la deconectarea clientului.

Hybris

sb-closed

7 zile

-

Scopul acestui cookie este de a decide dacă va fi afișat butonul pentru instalarea aplicației mobile atunci când utilizatorii închid banner-ul.

Acest cookie nu este folosit pentru Browser-ul Safari iOS pe Dispozitive Mobile.

Hybris

sb-installed

60 zile

-

Scopul acestui cookie este de a decide dacă va fi afișat butonul pentru instalarea aplicației mobile atunci când utilizatorii au instalat aplicația.

Acest cookie nu este folosit pentru Browser-ul Safari iOS pe Dispozitive Mobile.

Hybris

cookieCartRotation

Sesiune

-

A, B (arată care CookieCartAlimente este utilizat în prezent)

Hybris

cookieHighlightUnavailableProducts

Sesiune

-

Scopul acestui cookie este de a evidenția produsele indisponibile în pagina de checkout

Hybris

checkNumberOfProductAfterLogin

Sesiune

-

Scopul acestui cookie este de a verifica dacă validarea numărului de produse a fost efectuată după conectare pentru a afișa popup-urile e-com onboarding.

Hybris

numberOfProductAfterLogin

Sesiune

-

Scopul acestui cookie este de a verifica dacă validarea numărului de produse a fost efectuată după conectare pentru a afișa popup-urile e-com onboarding.

Hybris

ecomIsOpened

Sesiune

-

Pastreaza informatia privind deschiderea popup-ului de Onboarding

Hybris

has-dismissed-commercial-popup

Sesiune

-

Scopul acestui cookie este de a păstra informații cu privire la alegerea clientului de a închide popin-ul comercial care afișează reclame.

Hybris

getCartPackaging

Sesiune

-

The purpose of this cookie is to keep information of the journey selected for the products that are bought both by bottle and by case.

 

Scopul acestui cookie este de a păstra informațiile despre călătoria selectată pentru produsele care sunt cumpărate atât de la sticlă, cât și de la caz la caz.

Hybris

groceryCookieCartA

Sesiune

-

Utilizat pentru lucrul cu functionalitatea de update a cosului

Hybris

groceryCookieCartB

Sesiune

-

Utilizat pentru lucrul cu functionalitatea de update a cosului

Hybris

groceryCartNeedsUpdateToken

2000ms

-

Au fost introduse pentru a lucra cu sincronizarea filelor de browser în timpul actualizării conținutului coșului de cumpărături de actualizare cu mecanismul cookie.

Hybris

groceryCookieCartTriggerCookie

5000ms

-

Au fost introduse pentru a lucra cu sincronizarea filelor de browser în timpul actualizării conținutului coșului de cumpărături de actualizare cu mecanismul cookie.

Hybris

groceryCookieLang

1 an

-

Stochează limba care este setată de vizitator

Hybris

BasketIsNotFilled

Sesiune

-

Păstrează informații despre coșul de cumpărături

Hybris

BasketQuantity

Sesiune

-

Păstrează informații despre coșul de cumpărături

Hybris

lostAuthNotification

Sesiune

-

Este utilizat pentru a notifica clientul cu privire la deconectare ca urmare a unor solicitări nesigure transmise în cadrul unei sesiuni noi

Hybris

anonymousCartCookie

Sesiune

-

Conține informații despre coșul de cumpărături al unui utilizator neconectat

Hybris

ratedRecipeCookie

Sesiune

-

Păstrează informații despre evaluarea rețetei

Hybris

ratedTipCookie

Sesiune

-

Păstrează informații despre evaluarea sugestiilor

Hybris

recentlyViewedCookie

Sesiune

-

Păstrează informații despre produsele vizualizate recent în e-shop

Hybris

phoneNumberVerificationToken

Sesiune

-

Păstrează informații cu privire la afișarea pop-up-ului verificarea numărului de telefon

Hybris

profilingConsentReminderLastShownTime

Niciodată

-

Păstrează informații despre momentul în care a fost afișat ultima dată memento-ul referitor la consimțământul pentru profilare

Hybris

profilingConsentReminderTimesShown

Niciodată

-

Păstrează informații cu privire la numărul de afișări ale memento-ului referitor la  consimțământul pentru profilare

Hybris/Transformation

CookieConsent

3 luni

-

Păstrează informațiile referitoare la optarea pentru cookie-uri opționale

Transformation

deviceSessionId

Sesiune

-

Este utilizat pentru a ne asigura că utilizatorul este unic

Hybris

grocery-ccatc

12 ore

-

Utilizat din Rațiuni de Autentificare

Hybris

grocery-roatc

12 ore

-

Utilizat din Rațiuni de Autentificare

Hybris

grocery-rortc

1 lună

-

Utilizat din Rațiuni de Autentificare

Transformation

grocery-wasc

1 an

-

Utilizat din Rațiuni de Autentificare

Hybris

rc::a

Sesiune

Google

Folosit pentru a separa utilizatorii de roboți, pentru funcționalitatea recaptcha

Hybris

rc::c

Sesiune

Google

Folosit pentru a separa utilizatorii de roboți, pentru funcționalitatea recaptcha

Adobe

TDID

548 zile

Cadreon

Este principalul cookie și ID utilizat pentru a recunoaște de-a lungul timpului profiluri web-browser pe site-uri.

Adobe

TDCPM

548 zile

Cadreon

Este principalul cookie și ID utilizat pentru a recunoaște de-a lungul timpului profiluri web-browser pe site-uri.

Adobe

TTDOptOut

5 zile

Cadreon

TTDOptOut stochează o valoare statică ce înregistrează alegerea utilizatorului de a renunța. Ar trebui să fie separat de celelalte cookie-uri, astfel încât The Trade Desk nu va avea un ID pe browser atunci când cookie-ul TTDOptOut este prezent.

Dynatrace

dtCookie

Sesiune

Dynatrace

Păstrează statistici despre performanță

Dynatrace

dtLatC

Sesiune

Dynatrace

Păstrează statistici despre performanță

Dynatrace

dtPC

Sesiune

Dynatrace

Păstrează statistici despre performanță

Dynatrace

dtSa

Sesiune

Dynatrace

Păstrează statistici despre performanță

Dynatrace

rxec

Sesiune

Dynatrace

Păstrează statistici despre performanță

Dynatrace

rxvisitid

Sesiune

Dynatrace

Păstrează statistici despre performanță

Dynatrace

rxVisitor

Sesiune

Dynatrace

Păstrează statistici despre performanță

Dynatrace

rxvt

Sesiune

Dynatrace

Păstrează statistici despre performanță

Akamai

bm_sz

Sesiune

BotManager

Este folosit pentru a detecta dacă traficul vine de la un utilizator real sau de la un robot.

Akamai

bm_sv

Sesiune

BotManager

Este folosit pentru a detecta dacă traficul vine de la un utilizator real sau de la un robot.

Akamai

ak_bmsc

Sesiune

BotManager

Este folosit pentru a detecta dacă traficul vine de la un utilizator real sau de la un robot.

Akamai

bm_mi

Sesiune

BotManager

Este folosit pentru a detecta dacă traficul vine de la un utilizator real sau de la un robot.

Akamai

_abck

Sesiune

BotManager

Este folosit pentru a detecta dacă traficul vine de la un utilizator real sau de la un robot.

Akamai

ak_wfSession

Sesiune

BotManager

Este folosit pentru a detecta dacă traficul vine de la un utilizator real sau de la un robot.

Akamai

sec_cpt

Sesiune

BotManager

Este folosit pentru a detecta dacă traficul vine de la un utilizator real sau de la un robot.

 

b. Cookie-uri analitice

Sursa

Denumire cookie

Valabilitate

Terț

Utilizare

Adobe

s_fid

2 ani

Adobe

Revenire ID ora/data stamp visitator unic

Adobe

s_ppn

1 zi

Adobe

Stochează informatii despre navigarea utilizatorului pe subpaginile website-ului

Adobe

s_cc

Sesiune

Adobe

Acest cookie este stabilit și citit de codul JavaScript pentru a determina dacă cookie-urile sunt activate (doar setat pe "Adevărat")

Adobe

s_sq

Sesiune

Adobe

Acest cookie este setat și citit de codul JavaScript atunci când funcțiile ClickMap sau ActivityMap sunt activate; conține informații despre link-ul anterior care a fost accesat de utilizator

Adobe

AMCV_#

2 ani

Adobe

Folosit pentru a urmări vizitele de reintoarcere

Adobe

AMCVS_#

Sesiune

Adobe

Folosit pentru a urmări vizitele de reintoarcere

Adobe

check

Sesiune

Adobe

Folosit pentru testarea a/b

Adobe

DeliveryMethod

Analytics

Sesiune

Adobe

Realizează statistici cu privire la Metoda de livrare selectată

Adobe

_ga

2 ani

Google Analytics

Acest cookie este asociat cu serviciul google analytics de la Google. Este folosit probabil pentru campanii Adworks.

Adobe

esat_collection

Niciodată

E-Satisfaction

Cookie-ul este păstrat pentru a vedea ce întrebare va apărea în chestionarul esat

Adobe

miniform

Niciodată

E-Satisfaction

Controlează fluxul mini ferestrei de intrebare care apare în partea de jos a ecranului

Adobe

__esat_analytics

Niciodată

E-Satisfaction

Cel care urmărește utilizatorul (în mod anonim) și colectează date privind experiența pentru a optimiza modul în care fereastra satisfaction.com este afișată

 

c. Social media

Sursa

Denumire cookie

Valabilitate

Terț

Utilizare

Adobe

_fbp

3 luni

Facebook

Folosit de facebook pentru a promova anumite produse specifice în reclame.

Adobe

dfpPixels

Sesiune

Facebook

Folosit pentru Facebook Pixel

Adobe

__cfduid

1 lună

Pinterest

Se utilizează de către rețeaua de conținut, Cloudflare, pentru a identifica trafic de internet verificat.

Adobe

_auth

1 an

Pinterest

Urmărirea modului în care folosiți website-ul pentru pinterest.com

Adobe

_b

1 an

Pinterest

Urmărirea modului în care folosiți website-ul pentru pinterest.com

Adobe

_derived_epik

1 an

Pinterest

Urmărirea modului în care folosiți website-ul pentru pinterest.com

Adobe

_pin_unauth

1 an

Pinterest

Urmărirea modului în care folosiți website-ul pentru pinterest.com

Adobe

_pinterest_ct_rt

1 an

Pinterest

Urmărirea modului în care folosiți website-ul pentru pinterest.com

Adobe

_pinterest_ct_ua

1 an

Pinterest

Urmărirea modului în care folosiți website-ul pentru pinterest.com

Adobe

Datr

2 ani

Facebook

pentru a urmări activitatea pe internet a utilizatorilor deconectați de pe facebook

Adobe

Fr

3 luni

Facebook

Se utilizează de facebook pentru a promova anumite produse specifice

Hybris

_pinterest_cm

1 an

pinterest

Aceste cookie-uri permit utilizatorilor să distribuie fotografii prin intermediul Pinterest / butonul “Pin it”, iar Pinterest poate colecta informații statistice privind folosirea serviciului lor.

 

d. Conținut personalizat bazat pe preferințe și interese

Sursa

Denumire cookie

Valabilitate

Terț

Utilizare

Adobe

_gcl_au

3 luni

Google

Se utilizează de Google pentru a promova anumite produse în reclame.

Adobe

Mbox

2 ani

Adobe

Acest cookie colectează informații care nu sunt personale cu privire la comportamentul vizitatorilor și este folosit de agenții terțe pentru a face publicitate direcționată.

Adobe

v_cust

Sesiune

Adobe

Păstrează informațiile despre client

Adobe

Bi

1 an

Contact Pigeon

Acest cookie colectează informații care nu sunt personale cu privire la comportamentul vizitatorilor și este folosit de agenții terțe pentru a face publicitate direcționată.

Adobe

cp_o_email

Sesiune

Contact Pigeon

Acest cookie colectează informații care nu sunt personale cu privire la comportamentul vizitatorilor și este folosit de agenții terțe pentru a face publicitate direcționată.

Adobe

cp_sessionTime

1 zi

Contact Pigeon

Ace Acest cookie colectează informații care nu sunt personale cu privire la comportamentul vizitatorilor și este folosit de agenții terțe pentru a face publicitate direcționată.

Adobe

cp_total_

cart_items

1 zi

Contact Pigeon

Acest cookie colectează informații care nu sunt personale cu privire la comportamentul vizitatorilor și este folosit de agenții terțe pentru a face publicitate direcționată.

Adobe

cp_total_

cart_value

1 zi

Contact Pigeon

Acest cookie colectează informații care nu sunt personale cu privire la comportamentul vizitatorilor și este folosit de agenții terțe pentru a face publicitate direcționată.

Adobe

Cpab

Sesiune

Contact Pigeon

Acest cookie colectează informații care nu sunt personale cu privire la comportamentul vizitatorilor și este folosit de agenții terțe pentru a face publicitate direcționată.

Adobe

sto_count

Sesiune

Storetail

Stochează numărul de pagini vizitate pe website-ul distribuitorului în timpul unei sesiuni de navigare. Termenul de expirare al cookie-ului este de 30 de minute de la ultima acțiune a utilizatorului

Adobe

sto_session

Sesiune

Storetail

Ne permite să potrivim id-ul sesiunii pe motorul nostru de livrare dacă utilizatorul refuză cookie-uri de la terțe părți pe browser-ul său. Termenul de expirare al cookie-ului este de 30 de minute de la ultima acțiune a utilizatorului.

Adobe

sto_vuid

30 zile de la ultimele acțiuni

Storetail

Ne permite să potrivim id-ul sesiunii pe motorul nostru de livrare dacă utilizatorul refuză cookie-uri de la terțe părți pe browser-ul său. Termenul de expirare al cookie-ului este de 30 de minute de la ultima acțiune a utilizatorului.

Adobe/Hybris

IDE

1 an

Double Click

Se utilizează de Google Double Click pentru a evalua eficiența reclamelor afișate clientului.

Adobe/Hybris

_gads

1 an

Double Click

Scopul său are legătură cu afișarea reclamelor pe site, pentru care proprietarul poate obține niște venituri

Adobe/Hybris

DSID

2 ani

Double Click

Aceste cookie-uri fac posibilă prestarea serviciilor de publicitate și sunt păstrate pentru o perioadă între 1 și 2 ani.

 

 

e. Publicitate personalizată – cookie-uri terțe

Sursa

Denumire cookie

Valabilitate  

Terț

Utilizare

Adobe

_uetsid

15 zile

Microsoft       

Se utilizează pentru a urmări vizitatorii pe mai multe website-uri, cu scopul de a oferi publicitate relevantă bazat pe preferințele vizitatorului.

Adobe

_uetvid

15 zile

Microsoft

Se utilizează pentru a urmări vizitatorii pe mai multe website-uri, cu scopul de a oferi publicitate relevantă bazat pe preferințele vizitatorului.

Adobe

_uetsid_exp

15 zile

Microsoft

Se utilizează pentru a urmări vizitatorii pe mai multe website-uri, cu scopul de a oferi publicitate relevantă bazat pe preferințele vizitatorului.

Adobe

_uetvid_exp

15 zile

Microsoft

Se utilizează pentru a urmări vizitatorii pe mai multe website-uri, cu scopul de a oferi publicitate relevantă bazat pe preferințele vizitatorului.

Adobe

MUID

1 an

Microsoft

Se utilizează pentru a urmări vizitatorii pe mai multe website-uri, cu scopul de a oferi publicitate relevantă bazat pe preferințele vizitatorului.

Adobe

_HPVN

Sesiune

Microsoft

Se utilizează pentru a stoca informații despre modul în care folosiți website-ul și despre orice reclamă pe care este posibil să o fi văzut înainte de a vizita acest website, pe lângă faptul că este utilizat pentru a ajuta la personalizarea publicității pe aplicatiile proprietare Microsoft amintindu-vă cele mai recente căutări, interacțiunile anterioare cu reclamele unui agent de publicitate sau rezultatele cautărilor și vizitele pe un website al agenților de publicitate.

 

Adobe

ANON

Niciodată

Microsoft

Se utilizează pentru a stoca informații despre modul în care folosiți website-ul și despre orice reclamă pe care este posibil să o fi văzut înainte de a vizita acest website, pe lângă faptul că este utilizat pentru a ajuta la personalizarea publicității pe aplicatiile proprietare Microsoft amintindu-vă cele mai recente căutări, interacțiunile anterioare cu reclamele unui agent de publicitate sau rezultatele cautărilor și vizitele pe un website al agenților de publicitate.

Adobe

BFB

1 lună

Microsoft

Se utilizează pentru a stoca informații despre modul în care folosiți website-ul și despre orice reclamă pe care este posibil să o fi văzut înainte de a vizita acest website, pe lângă faptul că este utilizat pentru a ajuta la personalizarea publicității pe aplicatiile proprietare Microsoft amintindu-vă cele mai recente căutări, interacțiunile anterioare cu reclamele unui agent de publicitate sau rezultatele cautărilor și vizitele pe un website al agenților de publicitate.

Adobe

BFBUSR

1 lună

Microsoft

Se utilizează pentru a stoca informații despre modul în care folosiți website-ul și despre orice reclamă pe care este posibil să o fi văzut înainte de a vizita acest website, pe lângă faptul că este utilizat pentru a ajuta la personalizarea publicității pe aplicatiile proprietare Microsoft amintindu-vă cele mai recente căutări, interacțiunile anterioare cu reclamele unui agent de publicitate sau rezultatele cautărilor și vizitele pe un website al agenților de publicitate.

Adobe

MSCC

Niciodată

Microsoft

Se utilizează pentru a stoca informații despre modul în care folosiți website-ul și despre orice reclamă pe care este posibil să o fi văzut înainte de a vizita acest website, pe lângă faptul că este utilizat pentru a ajuta la personalizarea publicității pe aplicatiile proprietare Microsoft amintindu-vă cele mai recente căutări, interacțiunile anterioare cu reclamele unui agent de publicitate sau rezultatele cautărilor și vizitele pe un website al agenților de publicitate.

Adobe

MUIDB

Niciodată

Microsoft

Se utilizează pentru a stoca informații despre modul în care folosiți website-ul și despre orice reclamă pe care este posibil să o fi văzut înainte de a vizita acest website, pe lângă faptul că este utilizat pentru a ajuta la personalizarea publicității pe aplicatiile proprietare Microsoft amintindu-vă cele mai recente căutări, interacțiunile anterioare cu reclamele unui agent de publicitate sau rezultatele cautărilor și vizitele pe un website al agenților de publicitate.

Adobe

NAP

Niciodată

Microsoft

Se utilizează pentru a stoca informații despre modul în care folosiți website-ul și despre orice reclamă pe care este posibil să o fi văzut înainte de a vizita acest website, pe lângă faptul că este utilizat pentru a ajuta la personalizarea publicității pe aplicatiile proprietare Microsoft amintindu-vă cele mai recente căutări, interacțiunile anterioare cu reclamele unui agent de publicitate sau rezultatele cautărilor și vizitele pe un website al agenților de publicitate.

Adobe

OID

Niciodată

Microsoft

Se utilizează pentru a stoca informații despre modul în care folosiți website-ul și despre orice reclamă pe care este posibil să o fi văzut înainte de a vizita acest website, pe lângă faptul că este utilizat pentru a ajuta la personalizarea publicității pe aplicatiile proprietare Microsoft amintindu-vă cele mai recente căutări, interacțiunile anterioare cu reclamele unui agent de publicitate sau rezultatele cautărilor și vizitele pe un website al agenților de publicitate.

Adobe

OIDI

Niciodată

Microsoft

Se utilizează pentru a stoca informații despre modul în care folosiți website-ul și despre orice reclamă pe care este posibil să o fi văzut înainte de a vizita acest website, pe lângă faptul că este utilizat pentru a ajuta la personalizarea publicității pe aplicatiile proprietare Microsoft amintindu-vă cele mai recente căutări, interacțiunile anterioare cu reclamele unui agent de publicitate sau rezultatele cautărilor și vizitele pe un website al agenților de publicitate.

Adobe

SRCHD

Niciodată

Microsoft

Se utilizează pentru a stoca informații despre modul în care folosiți website-ul și despre orice reclamă pe care este posibil să o fi văzut înainte de a vizita acest website, pe lângă faptul că este utilizat pentru a ajuta la personalizarea publicității pe aplicatiile proprietare Microsoft amintindu-vă cele mai recente căutări, interacțiunile anterioare cu reclamele unui agent de publicitate sau rezultatele cautărilor și vizitele pe un website al agenților de publicitate.

Adobe

SRCHHPGUSR

Niciodată

Microsoft

Se utilizează pentru a stoca informații despre modul în care folosiți website-ul și despre orice reclamă pe care este posibil să o fi văzut înainte de a vizita acest website, pe lângă faptul că este utilizat pentru a ajuta la personalizarea publicității pe aplicatiile proprietare Microsoft amintindu-vă cele mai recente căutări, interacțiunile anterioare cu reclamele unui agent de publicitate sau rezultatele cautărilor și vizitele pe un website al agenților de publicitate.

Adobe

SRCHUID

Niciodată

Microsoft

Se utilizează pentru a stoca informații despre modul în care folosiți website-ul și despre orice reclamă pe care este posibil să o fi văzut înainte de a vizita acest website, pe lângă faptul că este utilizat pentru a ajuta la personalizarea publicității pe aplicatiile proprietare Microsoft amintindu-vă cele mai recente căutări, interacțiunile anterioare cu reclamele unui agent de publicitate sau rezultatele cautărilor și vizitele pe un website al agenților de publicitate.

Adobe

SRCHUSR

Niciodată

Microsoft                          

Se utilizează pentru a stoca informații despre modul în care folosiți website-ul și despre orice reclamă pe care este posibil să o fi văzut înainte de a vizita acest website, pe lângă faptul că este utilizat pentru a ajuta la personalizarea publicității pe aplicatiile proprietare Microsoft amintindu-vă cele mai recente căutări, interacțiunile anterioare cu reclamele unui agent de publicitate sau rezultatele cautărilor și vizitele pe un website al agenților de publicitate.

Adobe

__Secure-3PAPISID

2 ani

Google

Utilizat în scopuri de direcționare, pentru a construi un profil al intereselor vizitatorului website-ului cu scopul de a afișa publicitate Google relevantă și personalizată

Adobe

__Secure-3PSID

2 ani

Google

Utilizat în scopuri de direcționare, pentru a construi un profil al intereselor vizitatorului website-ului cu scopul de a afișa publicitate Google relevantă și personalizată

Adobe

__Secure-3PSIDCC

2 ani

Google

Cookie cerut pentru a utiliza opțiunile și serviciile website-ului

Adobe

__Secure-APISID

2 ani

Google

Utilizat în scopuri de direcționare, pentru a construi un profil al intereselor vizitatorului website-ului cu scopul de a afișa publicitate Google relevantă și personalizată

Adobe

__Secure-HSID

2 ani

Google

Utilizat în scopuri de securitate pentru a stoca înregistrările semnate digital și criptate ale ID-ului de cont Google al unui utilizator și cel mai recent timp de conectare, care permite Google să autentifice utilizatorii, să prevină utilizarea frauduloasă a acreditărilor de conectare și să protejeze datele utilizatorilor împotriva persoanelor neautorizate. Acest lucru poate fi, de asemenea, utilizat în scopuri de direcționare pentru a afișa conținut publicitar relevant și personalizat.

Adobe

__Secure-SSID

6 luni

 

Google

Se utilizează pentru a stoca informații despre modul în care folosiți website-ul și despre orice reclamă pe care este posibil să o fi văzut înainte de a vizita acest website, pe lângă faptul că este utilizat pentru a ajuta la personalizarea publicității pe aplicatiile proprietare Google amintindu-vă cele mai recente căutări, interacțiunile anterioare cu reclamele unui agent de publicitate sau rezultatele cautărilor și vizitele pe un website al agenților de publicitate.

 

Adobe

1PJAR

1 zi

Google

Se utilizează pentru a stoca informații despre modul în care folosiți website-ul și despre orice reclamă pe care este posibil să o fi văzut înainte de a vizita acest website, pe lângă faptul că este utilizat pentru a ajuta la personalizarea publicității pe aplicatiile proprietare Google amintindu-vă cele mai recente căutări, interacțiunile anterioare cu reclamele unui agent de publicitate sau rezultatele cautărilor și vizitele pe un website al agenților de publicitate.

Adobe

APISID

Niciodată

Google

Utilizat în scopuri de direcționare, pentru a construi un profil al intereselor vizitatorului website-ului cu scopul de a afișa publicitate Google relevantă și personalizată

Adobe

CONSENT

6 luni

Google

Utilizat pentru a stoca preferințele de publicitate din reteaua Google pentru a fi utilizate în publicitatea direcționată

Adobe

DV

6 luni

Google

Utilizat în scopuri de direcționare, pentru a construi un profil al intereselor vizitatorului website-ului cu scopul de a afișa publicitate Google relevantă și personalizată

Adobe

HSID

Niciodată

Google

Utilizat în scopuri de securitate pentru a stoca înregistrările semnate digital și criptate ale ID-ului de cont Google al unui utilizator și cel mai recent timp de conectare, care permite Google să autentifice utilizatorii, să prevină utilizarea frauduloasă a acreditărilor de conectare și să protejeze datele utilizatorilor împotriva persoanelor neautorizate. Acest lucru poate fi, de asemenea, utilizat în scopuri de direcționare pentru a afișa conținut publicitar relevant și personalizat

Adobe

NID

6 luni

Google

Se utilizează pentru a stoca preferințele într-un ID Google unic pentru a vă reține informațiile, ar fi limba preferată (de exemplu, limba engleză), numărul de rezultate de căutare pe care doriți să le aveți afișate pe pagină (de exemplu, 10 sau 20) și dacă doriți sau nu ca filtrul Google Căutare Sigură să fie activat. Aceste preferințe pot fi utilizate pentru publicitate optimizată și/ sau personalizată pe rețelele Google.

Adobe

SAPISID

Niciodată

Google

Utilizat în scopuri de direcționare, pentru a construi un profil al intereselor vizitatorului website-ului cu scopul de a afișa publicitate Google relevantă și personalizată

Adobe

SID

Niciodată

Google

Utilizat în scopuri de securitate pentru a stoca înregistrările semnate digital și criptate ale ID-ului de cont Google al unui utilizator și cel mai recent timp de conectare, care permite Google să autentifice utilizatorii, să prevină utilizarea frauduloasă a acreditărilor de conectare și să protejeze datele utilizatorilor împotriva persoanelor neautorizate. Acest lucru poate fi, de asemenea, utilizat în scopuri de direcționare pentru a afișa conținut publicitar relevant și personalizat

Adobe

SIDCC

3 luni

Google

Se utilizează pentru a stoca informații despre modul în care folosiți website-ul și despre orice reclamă pe care este posibil să o fi văzut înainte de a vizita acest website, pe lângă faptul că este utilizat pentru a ajuta la personalizarea publicității pe aplicatiile proprietare Google amintindu-vă cele mai recente căutări, interacțiunile anterioare cu reclamele unui agent de publicitate sau rezultatele cautărilor și vizitele pe un website al agenților de publicitate.

Adobe

SSID

Niciodată

Google

Se utilizează pentru a stoca informații despre modul în care folosiți website-ul și despre orice reclamă pe care este posibil să o fi văzut înainte de a vizita acest website, pe lângă faptul că este utilizat pentru a ajuta la personalizarea publicității pe aplicatiile proprietare Google amintindu-vă cele mai recente căutări, interacțiunile anterioare cu reclamele unui agent de publicitate sau rezultatele cautărilor și vizitele pe un website al agenților de publicitate.

Google

DSID

15 zile

Google

Cookie pentru măsurarea rezultatelor, limitarea frecvenței și direcționarea către sistemul DoubleClick pentru agenți de publicitate.

Google

IDE

21 luni

Google

Cookie pentru măsurarea rezultatelor, limitarea frecvenței și direcționarea către sistemul DoubleClick pentru agenți de publicitate.

Google

id

2 ani

Google

Cookie pentru măsurarea rezultatelor, limitarea frecvenței și direcționarea către sistemul DoubleClick pentru agenți de publicitate.

Google

activityi

-

Google

Script pentru măsurarea rezultatelor, limitarea frecvenței și direcționarea către sistemul DoubleClick pentru agenți de publicitate.

Google

activityi

-

Google

Web Beacon pentru măsurarea rezultatelor, limitarea frecvenței și direcționarea către sistemul DoubleClick pentru agenți de publicitate.

Google

gcl_dc

Maxim 92 zile

 

Cookie Mega Image setat pentru a asigura conversia la canalul corect.

 

10. Dispozitii finaleVa rugam sa adresati orice intrebari catre Mega image la adresa de email dataprotection@mega-image.ro sau la adresa postala Bdul Timisoara nr.26, et.2, Sector 6, Bucuresti – in atentia Responsabilului cu protectia datelor.