Here is Product Details Sticky Short Info
European Pastry | Chifle kaiser 6x60g
Produs momentan indisponibil online
Chifla kaiser alba.6 bucati.
- Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu, Voluntari, Mogosoaia, Otopeni, Tunari și Stefanestii de Jos.
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Nutritie
Grasimi | 1.36 g/100 g |
Valoare energetica | 241 kcal/100 g |
Glucide | 50.77 g/100 g |
Fibre | 4.21 g/100 g |
Sodiu | 1.30 g/100 g |
Proteine | 8.62 g/100 g |
Grasimi saturate | 0.19 g/100 g |
Nutritie
Grasimi | 1.36 g/100 g |
Valoare energetica | 241 kcal/100 g |
Glucide | 50.77 g/100 g |
Fibre | 4.21 g/100 g |
Sodiu | 1.30 g/100 g |
Proteine | 8.62 g/100 g |
Grasimi saturate | 0.19 g/100 g |
Ingrediente
Faina alba de GRAU tip 650, apa, faina de SECARA, drojdie, sare iodata, grasime vegetala ?uleiuri vegetale (palmier, floarea soarelui, rapita in proportii variabile), ulei vegetal partial hidrogenat(palmier), apa, emulsifiant (mono si digliceride ale acizilor grasi, esteri poliglicerici ai acizilor grasi, lecitina din SOIA, sare iodata, conservant (acid sorbic, aroma, acidifiant (acid citric),colorant (beta caroten)?, ameliorator ? gluten din GRAU, culturi starter), stabilizator (faina de guar),emulsifiant (esteri ai acizilor mono- si diacetiltartric cu mono- si digliceridele acizilor grasi), corectori de aciditate (bicarbonat de sodiu, acetat de sodiu)?.
Ingrediente
Faina alba de GRAU tip 650, apa, faina de SECARA, drojdie, sare iodata, grasime vegetala ?uleiuri vegetale (palmier, floarea soarelui, rapita in proportii variabile), ulei vegetal partial hidrogenat(palmier), apa, emulsifiant (mono si digliceride ale acizilor grasi, esteri poliglicerici ai acizilor grasi, lecitina din SOIA, sare iodata, conservant (acid sorbic, aroma, acidifiant (acid citric),colorant (beta caroten)?, ameliorator ? gluten din GRAU, culturi starter), stabilizator (faina de guar),emulsifiant (esteri ai acizilor mono- si diacetiltartric cu mono- si digliceridele acizilor grasi), corectori de aciditate (bicarbonat de sodiu, acetat de sodiu)?.
Detalii de utilizare
Decongelati la temperatura camerei timp de 15- 20 minute. Coaceti la o temperatura de 220-225 grade Celsius, timp de 6-8 minute. A nu se recongela dupa decongelare.
Detalii de utilizare
Decongelati la temperatura camerei timp de 15- 20 minute. Coaceti la o temperatura de 220-225 grade Celsius, timp de 6-8 minute. A nu se recongela dupa decongelare.
Alergeni
Grau, soia. Poate contine urme de oua, lapte, seminte de susan.
Alergeni
Grau, soia. Poate contine urme de oua, lapte, seminte de susan.
Volum alcool
0
Volum alcool
0