Here is Product Details Sticky Short Info
  • Corso-Intenso
Corso
Intenso

Inghetata de vanilie 330g

59.39 Lei/Kg
59.39 Lei/Kg
19,60 Lei

Inghetata de vanilie.

  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi12 g/100 g
Valoare energetica217 kcal/100 g
Glucide24 g/100 g
Sodiu0.16 g/100 g
Proteine3.2 g/100 g
Grasimi saturate7.5 g/100 g
Ingrediente
LAPTE degresat, FRISCA, concentrat de proteina din zer (LAPTE), zahar, sirop de glucoza-fructoza, apa, LAPTE praf degresat, emulsifiant (mono- si digliceride ale acizilor grasi), stabilizatori (guma din seminte de carruba, guma de guar), extract de vanilie bourbon, pastai de vanilie macinate, colorant (caroteni).
Detalii de utilizare
A nu se recongela dupa decongelare.
Alergeni
Contine lapte. Produsul poate contine urme de nuci si produse derivate ale acestora.
Detalii pastrare produs
A se pastra la o temperatura de -18 grade Celsius.
Volum alcool
0

ID: 18755

Mega Image actualizeaza constant informatiile din aceasta pagina. Cu toate acestea, pot aparea inadvertente, de aceea va rugam sa consultati intotdeauna eticheta produsului inainte de consum. Producatorul poate modifica ambalajul sau continutul produsului fara o instiintare prealabila, astfel ca nu putem fi raspunzatori pentru eventuale diferente intre imaginea afisata si cea a produsului livrat sau a continutului acestuia. Toate promotiile sunt valabile in limita stocului. Pretul pe unitate de masura (litru sau kilogram) este determinat prin impartirea valorii produsului la greutatea neta a produsului.