Here is Product Details Sticky Short Info
  • Nuii
  • Nuii
Nuii

Inghetata de vanilie si de ciocolata 253g

134.27 Lei/Kg
134.27 Lei/Kg
33,97 Lei

2 X Inghetata de vanilie amestecata cu sos de caramel sarat 5.5%, acoperita cu ciocolata cu lapte 34% si bucati de nuci macadamia australiene caramelizate, 2 X inghetata de vanile Java invelita in ciocolata alba 34% si bucati de migdale prajite 5.5%, 2 X Inghetata de ciocolata cu sos de afine nordice 5.5% acoperita cu cioclata neagra cu boabe de cacao prajite si zdrobite 1% si afine nordice deshidratate zodrobite 0.7%.

  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Informatii despre produs

Alergeni
Lapte, soia, migdale, nuci macadamia. Poate contine arahide, varietati de nuci, oua.
Volum alcool
0

ID: 2676

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.