Here is Product Details Sticky Short Info
  • Magnum
Magnum

Inghetata Classic Almond 6x55ml

99.96 Lei/Kg
99.96 Lei/Kg
26,99 Lei

Clasic: Inghetata cu vanilie din Madagascar, cu glazura cu ciocolata cu lapte (33%) Migdale: Inghetata cu vanilie din Madagascar, cu glazura cu ciocolata cu lapte (31%) si migdale (4%).

  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi20/21g/100g
Valoare energetica326/337kcal/100 g
Glucide31/32g/100g
Sodiu0.12/0.14g/100g
Proteine3.4/4.7g/100g
Grasimi saturateGrasimi saturate 16 g.
Ingrediente
Clasic: LAPTE degresat reconstituit, zahar, unt de cacao, masa de cacao, apa, ulei de cocos, sirop de glucoza, LAPTE praf integral, sirop de glucoza fructoza, zer pudra (din LAPTE), grasime din UNT, emulsifianti (lecitina din SOIA, poliricinoleat de poliglicerol, mono si digliceride ale acizilor grasi), bucatele de pastai de vanilie (0,06%), stabilizatori (caragenan, guma de seminte de caruba, guma guar), aroma naturala de vanilie (contine LAPTE), arome, colorant (betacaroten). Migdale: LAPTE degresat reconstituit, zahar, unt de cacao, apa, ulei de cocos, LAPTE praf degresat, MIGDALE, sirop de glucoza, grasime din UNT, sirop de glucoza fructoza, zer pudra (din LAPTE), masa de cacao, emulsifianti (fosfatide de amoniu, poliricinoleat de poliglicerol, mono si digliceride ale acizilor grasi), bucatele de pastai de vanilie (0,06%), stabilizatori (caragenan, guma din seminte de caruba, guma guar), aroma naturala de vanilie (contine LAPTE), arome, colorant (betacaroten).
Alergeni
Clasic: Poate sa contina migdale. Fara gluten. Migdale: Poate sa contina soia si alte fructe cu coaja lemnoasa. Fara gluten.
Detalii pastrare produs
A se pastra, transporta si depozita la min -18grade C. Produs congelat. A nu se recongela dupa decongelare.
Volum alcool
0

ID: 90506

Mega Image actualizeaza constant informatiile din aceasta pagina. Cu toate acestea, pot aparea inadvertente, de aceea va rugam sa consultati intotdeauna eticheta produsului inainte de consum. Producatorul poate modifica ambalajul sau continutul produsului fara o instiintare prealabila, astfel ca nu putem fi raspunzatori pentru eventuale diferente intre imaginea afisata si cea a produsului livrat sau a continutului acestuia. Toate promotiile sunt valabile in limita stocului. Pretul pe unitate de masura (litru sau kilogram) este determinat prin impartirea valorii produsului la greutatea neta a produsului.