Here is Product Details Sticky Short Info
  • Delhaize

Delhaize | Zmeura congelata 750g

53.20 Lei/Kg
53.20 Lei/Kg
39,90 Lei

Zmeura congelata

  • Delhaize
  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi<0.5g/100g
Valoare energetica34kcal/100g
Glucide5.1g/100g
Fibre3.7g/100g
Sodiu<0.01g/100g
Proteine0.8g/100g
Ingrediente
zmeura 100%
Detalii pastrare produs
Inainte de folosire, decongelati complet timp de cel pu?in 2 ore la temperatura ambianta sau 12 ore in frigider. Dupa decongelare, a se pastra maxim 24 de ore in frigider. Inchideti bine pachetul dupa utilizare. A nu se recongela dupa decongelare.
Volum alcool
0

ID: 1805

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.