Here is Product Details Sticky Short Info
  • Crop's
Crop's

Afine 1kg

35.00 Lei/Kg
35.00 Lei/Kg
35,00 Lei

Crops Afine.

  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Nutritie
Valoare energetica43 kcal /100 g
Glucide6.0 g /100 g
Proteine1.0 g/100 g
Ingrediente
Afine salbatice.
detalii de utilizare
Dupa decongelare, se consuma ca atare, congelate, pot fi integrate in diferite deserturi.
detalii pastrare produs
Conditii de pastrare: in frigider: 24 ore, in compartimentul cu gheata din congelator sau in congelator: la (-6 grade C): 1 saptamana, la (-12 grade C): 1 luna, la (-18 grade C): in limita termenului optim de conservare. Produs congelat. A nu se recongela dupa decongelare!
Volum alcool
0

ID: 92054

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nicio responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.