Here is Product Details Sticky Short Info
  • Azuris
Azuris

Trunchi de Merluciu 1kg

25.44 Lei/Kg
25.44 Lei/Kg
25,44 Lei

Trunchi de Merluciu. Produs congelat. Fara glazura. Peste de captura, pescuit in Oceanul Atlantic, FAO 34, unealta de pescuit: traule.

  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi0.9 g/100 g
Valoare energetica78 kcal/100 g
Sodiu0.025 g/100 g
Proteine17.3 g/100 g
Grasimi saturate0.2 g/100 g
Ingrediente
100% trunchi de MERLUCIU (Hake) (Merluccius spp.)
detalii de utilizare
A nu se recongela dupa decongelare.
Alergeni
Contine peste
detalii pastrare produs
A se depozita la o temperatura de - 18 grade Celsius.
Volum alcool
0

ID: 76248

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nicio responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.