Here is Product Details Sticky Short Info
  • 365

365 | Cozi de creveti 31-40 de bucati 425g

101.15 Lei/Kg
101.15 Lei/Kg
42,99 Lei

Creveti, congelati rapid, cruzi, fara cap, cu carapace, decorticati si usor de curatat. Produsul este acoperit cu o glazura protectoare pentru asigurarea unei calitati optime.

  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi0.8 g/100 g
Valoare energetica65 kcal/100 g
Glucide<0.5 g/100 g
Fibre<0.5 g/100 g
Sodiu1.1 g/100 g
Proteine15 g/100 g
Grasimi saturate0.3 g/100g
Ingrediente
CREVETI 95%, apa, sare, regulator de aciditate (Acid citric).
Detalii de utilizare
Nu decongelati. Preparare in tigaie: decongelati crevetii sub un jet de apa rece. In wok: incalziti ulei (de masline) si prajiti crevetii timp de 3-4 minute. Posare: puneti crevetii in apa clocotita si lasati-i sa se gateasca timp de aproximativ 3-4 minute cu capacul pe oala. Produsul trebuie incalzit complet in mod corespunzator inainte de consum.
Alergeni
Contine crustacee.
Detalii pastrare produs
A se pastra la o temperatura de -6 grade Celsius (2 - 3 zile), -12 grade Celsius (2 saptamani), -18 grade Celsius (a se vedea limita de consum). Dupa decongelare, a se pastra la frigider si a se utiliza in decurs de 24 de ore.

ID: 51335

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.