Here is Product Details Sticky Short Info
  • Prettea
Prettea

Filtre pentru ceai marimea S

14,80 Lei

Filtre de unica folosinta pentru prepararea a circa 0.8L de ceai (4 cani). Albite fara clor. Biodegradabile. Nu necesita suport de sustinere.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Ingrediente
Materie prima: hartie din fibre de canepa de Manila. Nu contin lipici, lipite exclusiv prin procedee termice. Pachetul contine 100 filtre pentru ceai, marimea S.
Volum alcool
0

ID: 90355

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.