Livrăm produsele oriunde în țară
Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
Alegem cu grijă cele mai bune produse
Cea mai variată gamă de produse din Mega
Avem magazinul online deschis 24/7

Comanda in luna septembrie cu livrare a doua zi si primesti un voucher de 20 ron pentru urmatoarea ta comanda mai mare de 200 de ron. 🎁

SUPERMARKET ONLINENatural & sanatosFit & sportSuplimenteSuplimente alimentare Thermo Shred, 90 capsule
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Pro Natura
Pro Natura

Suplimente alimentare Thermo Shred, 90 capsule

26,49 Lei

Supliment alimentar Thermo Shred, 90 capsule. Sustine arderea grasimilor si accelereaza metabolismul. Proprietati: ajuta la oboseala, antioxidant, regleaza apetitul.

In aceasta pagina

Informatii despre produs

Ingrediente
Extract hidroetanolic 60% din fructe de Garcinia cambogia, cu 60% HCA (acid hidroxicitric) 140 mg, pulbere din L-tartrat de L-carnitina 140 mg, capsula: gelatina, colorant/caramel, pulbere din scoarta de Salcie 60 mg, extract apos 4:1 din frunze uscate de Ceai-verde, cu 50% polifenoli, 30% catechine, 10% galat de epigalocatechina, 0,5% cafeina 50 mg, extract hidroalcoolic 1:1 din seminte de Guarana (10% cafeina) pe baza de maltodextrina 15% si colorant caramel 5% - 50 mg, pulbere de L-tirozina 25 mg, pulbere din fructe de Portocal-amar 25 mg, picolinat de crom - 0,30 mg.
detalii de utilizare
O capsula inainte de micul dejun, si 2 capsule dupa amiaza. A nu se lua cu mai putin de 6 ore inainte de culcare. A se lua cu cel putin 30 minute inainte de masa. E recomandat sa fie folosit in cicluri de 6 saptamani urmate de pauze de cate o saptamana. Contraindicat persoanelor alergice la aspirina/salicilati si celor sensibile la MAOI/inhibitori ai monoaminoxidazei sau la oricare dintre celelalte ingrediente ale produsului ! A se utiliza cu prudenta in caz de hipertensiune arteriala.
detalii pastrare produs
A se pastra ferit de caldura, lumina si umiditate.
Volum alcool
0

ID: 35469