Here is Product Details Sticky Short Info
  • Mega Apetit
Mega Apetit

Meniu Pulpa de pui

Acest produs nu mai este disponibil

Meniu Pulpa de pui: o bucata intreaga de pulpa de pui, 150g cartofi prajiti, sos Gusturoi, Coca-Cola Gust Original 500ml. Produs disponibil doar pentru serviciul de Livrare rapida din aplicatia mobila.Conform O.G. nr. 6/2021 privind reducerea impactului anumitor produse din plastic asupra mediului, operatorii economici sunt obligati sa aplice un pret de vanzare pentru toate ambalajele de unica folosinta din plastic sau care contin plastic, precum si sa evidentieze pretul acestora distinct pe bonul fiscal. Pretul fiecarui ambalaj este afisat in descrierea produselor care utilizeaza astfel de ambalaje.

  • Mega Apetit
  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Ingrediente
Pulpa pui cu os si piele, amestec Geflugel Doner, amestec Hahnchen (paprika, sare iodata), amestec Lay Gekornte wurze (albumina vegetala: porumb, rapita, sare iodata).Cartofi prajiti (din produs congelat): cartofi, ulei palmier, stabilizator E450i. Contine MUSTAR. A se consuma imediat dupa achizitionare.
Volum alcool
0

ID: 92262