Here is Product Details Sticky Short Info
  • Minunile Marii
Minunile Marii

Salata cu icre de crap si ceapa 300g

19.97 Lei/Kg
19.97 Lei/Kg
5,99 Lei

Salata cu icre de crap si ceapa

  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi60g/100g
Valoare energetica551 kcal/100g
Glucide1.01g/100g
Sodiu2g/100g
Proteine1.66g/100g
Ingrediente
ulei vegetal de floarea soarelui (Romania), apa, icre tarama (11%), icre crap (4%), ceap (3%), sare, conservanti: acid sorbic, benzoat de sodiu, acidifiant: acid citric, agenti gelitizanti: guma guar, guma xantan. Origine icre: din UE si din afara UE.
Alergeni
icre de peste
Detalii pastrare produs
Temperatura de pastrare: intre 0 si +8 grade Celsius. Dupa deschiderea ambalajului a se consuma in termen de 5 zile. Produs netratat termic.
Volum alcool
0

ID: 28376

Mega Image actualizeaza constant informatiile din aceasta pagina. Cu toate acestea, pot aparea inadvertente, de aceea va rugam sa consultati intotdeauna eticheta produsului inainte de consum. Producatorul poate modifica ambalajul sau continutul produsului fara o instiintare prealabila, astfel ca nu putem fi raspunzatori pentru eventuale diferente intre imaginea afisata si cea a produsului livrat sau a continutului acestuia. Toate promotiile sunt valabile in limita stocului. Pretul pe unitate de masura (litru sau kilogram) este determinat prin impartirea valorii produsului la greutatea neta a produsului.