Here is Product Details Sticky Short Info
  • Matache Macelaru'
Matache Macelaru'

Jambon de curcan 200g

62.95 Lei/Kg
62.95 Lei/Kg
12,59 Lei

Jambon de curcan. Produs din carne fiert si afumat.

  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi2.1 g/100 g
Valoare energetica101 kcal/100 g
Glucide0.8 g/100 g
Sodiu3.73 g/100 g
Proteine19.7 g/100 g
Grasimi saturate0.8 g/100 g
Ingrediente
Carne de curcan 90% (piept de curcan, pulpa curcan), apa, sare, zaharuri (sirop de glucoza), stabilizatori (trifosfati), proteina din LAPTE, proteina animala de pasare, extracte de condimente, antioxidant (ascorbat de sodiu), arome naturale, conservant (acetat de sodiu, nitrit de sodiu). Pentru afumarea acestui produs s-a folosit fum natural din lemn de fag.
Detalii de utilizare
A se lasa 10 minute dupa deschiderea ambalajului.
Alergeni
Contine proteina din lapte. Produsul poate contine urme de: telina si lactoza.
Detalii pastrare produs
A se pastra la o temperatura cuprinsa intre 5 si 8 grade Celsius. A se consuma, de preferinta, in 48 de ore de la deschiderea ambalajului.
Volum alcool
0

ID: 13458

Mega Image actualizeaza constant informatiile din aceasta pagina. Cu toate acestea, pot aparea inadvertente, de aceea va rugam sa consultati intotdeauna eticheta produsului inainte de consum. Producatorul poate modifica ambalajul sau continutul produsului fara o instiintare prealabila, astfel ca nu putem fi raspunzatori pentru eventuale diferente intre imaginea afisata si cea a produsului livrat sau a continutului acestuia. Toate promotiile sunt valabile in limita stocului. Pretul pe unitate de masura (litru sau kilogram) este determinat prin impartirea valorii produsului la greutatea neta a produsului.