Here is Product Details Sticky Short Info
Matache Macelaru' | Jambon de curcan 200g
Produs momentan indisponibil online
Jambon de curcan. Produs din carne fiert si afumat.
- Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Nutritie
Grasimi | 2.1 g/100 g |
Valoare energetica | 101 kcal/100 g |
Glucide | 0.8 g/100 g |
Sodiu | 3.73 g/100 g |
Proteine | 19.7 g/100 g |
Grasimi saturate | 0.8 g/100 g |
Nutritie
Grasimi | 2.1 g/100 g |
Valoare energetica | 101 kcal/100 g |
Glucide | 0.8 g/100 g |
Sodiu | 3.73 g/100 g |
Proteine | 19.7 g/100 g |
Grasimi saturate | 0.8 g/100 g |
Ingrediente
Carne de curcan 90% (piept de curcan, pulpa curcan), apa, sare, zaharuri (sirop de glucoza), stabilizatori (trifosfati), proteina din LAPTE, proteina animala de pasare, extracte de condimente, antioxidant (ascorbat de sodiu), arome naturale, conservant (acetat de sodiu, nitrit de sodiu). Pentru afumarea acestui produs s-a folosit fum natural din lemn de fag.
Ingrediente
Carne de curcan 90% (piept de curcan, pulpa curcan), apa, sare, zaharuri (sirop de glucoza), stabilizatori (trifosfati), proteina din LAPTE, proteina animala de pasare, extracte de condimente, antioxidant (ascorbat de sodiu), arome naturale, conservant (acetat de sodiu, nitrit de sodiu). Pentru afumarea acestui produs s-a folosit fum natural din lemn de fag.
Detalii de utilizare
A se lasa 10 minute dupa deschiderea ambalajului.
Detalii de utilizare
A se lasa 10 minute dupa deschiderea ambalajului.
Alergeni
Contine proteina din lapte. Produsul poate contine urme de: telina si lactoza.
Alergeni
Contine proteina din lapte. Produsul poate contine urme de: telina si lactoza.
Detalii pastrare produs
A se pastra la o temperatura cuprinsa intre 5 si 8 grade Celsius. A se consuma, de preferinta, in 48 de ore de la deschiderea ambalajului.
Detalii pastrare produs
A se pastra la o temperatura cuprinsa intre 5 si 8 grade Celsius. A se consuma, de preferinta, in 48 de ore de la deschiderea ambalajului.
Volum alcool
0
Volum alcool
0